Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Synthwave #41957 üzenetére
Itt egy kicsit vakarom a buksit. Imdb-n a cím "Baka to tesuto to shoukanjuu". De most nézem a képet is imdb-n "Baka & Test". Ez valami nyelvtani dolog?
Találtam egy Elysium BD release-t ([link]), de az csak 13 rész, a megjegyzései szerint a feliratozás nagyon "gyenge" rajta, és az Elysium sub site ([link]) halott. Az a sorozat 2x13 rész imdb szerint. Találtam egy másik torrentet is ott ([link]), az s1+s2-t ír, de egyenlőre a torrent halottnak tűnik. A statisztikájával ellentétben 0 a valós feltöltő, és qBT azt mondja róla "Legutóbb befejezettként látva: Soha", ami egy kicsit gyanús.
Összességében amit találtam az
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Lenovo ThinkPad T450 - Intel Core i5-5200U - 8 GB DDR3 RAM - 128 GB SSD - 14" IPS LED
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest