Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
generic
senior tag
Defender 2 nevű játékkal játszik még valaki?
Régebben már 500. pálya körül jártam, tegnap újrakezdtem. Nagyon jó játék, leköti az embert. -
csibu99
tag
válasz Ereshkigal #8237 üzenetére
Szerintem különösebb nem. De sokkal tovább tart már egy-egy pálya.
Viszont a játék folyamatos fejlesztés alatt áll, 2 hete jött ez a factorys cucc, pár gyengébb képességű kártyát is javítottak, 200 méter alatt pedig 2 új bányászható kristály is megjelenik 5 és 7 pénzt adnak.Filmes blogom: http://camera-obscura-csibu.tumblr.com/
-
Ereshkigal
őstag
válasz csibu99 #8253 üzenetére
Találkoztam a kristályokkal, de hogy is mondjam, fel nem dobják szerintem a játékot. A factory nem rossz mondjuk, én a gyengébb ládákat alakítgattam át eddig, meg egyszer volt olyan, hogy két eltérő kártyából összegyúrtam egy harmadik fajtát. Kicsit lassan mennek azért ott a dolgok.
Az elején jópofának tűnt, hogy nincs vége a játéknak, de aztán mégsem jó ez így. Lehet elviszem még level 40-ig, csak hogy kerek szám legyen. -
adrian94
őstag
-
Viktor77
titán
Aki bármilyen, nem Ipega-szerű controllerrel játszik telón, az árulja már el a fogás, kézbentartás mikéntjét. Én nem tudom elképzelni.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
saelin
veterán
válasz Viktor77 #8256 üzenetére
Fekszik az ágyban és a felhúzott lábának támasztja a készüléket, a kontroller meg a kezében van kényelmesen. Az ipegát meg én nem tudom elképzelni kényelmes játszásra ugyanis túl pici (már ha egyről beszélünk).
Szerk: Ja hogy teló... mondjuk a mai 5-6 colos csodáknál kezd elmosódni a tablet határ.
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
pataig
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani Blood & glory-hoz hasonló játékot ? (Az a gondom vele, hogy kevés a telóm hozzá, s random szerűen kilép belőle..) Vagy valami "verekedős" esetleg?
Előre is köszönöm! -
dejvid8
őstag
Akkor valószínűleg összegyűjtöm a 75ezret, hamarosan az is meg lesz. Pláne hogy holnap kapom a 6000-es napi bónuszt.
Ha megveszem az arany karaktert, újra akarom kezdeni az elejétől, hogy gyűjtsek pénzt és fejlesszem. Nos,a meccsek után ugyanannyi pénzt fogok kapni, mint első alkalommal ? Nem lesz olyan hogy pl 1250 helyett csak 250-et kapok?Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
F-ECT$
titán
válasz Ereshkigal #8254 üzenetére
Én már csak rainbow ládát nyitok. Viszont a kristály fizetőeszköz lehetne gyakoribb benne...
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
jonnyjoker01
veterán
Akik azt hiszik, hogy a Flappy Bird nehéz, akkor az próbálja ki az Ironpants-et. Sok sikert a rekorom megdöntéséhez (4 )
Szerk. Már 6
@Silent77 Pro
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Ereshkigal
őstag
Nem ártana, mondjuk egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy vegyek akár egy darabot is.
Az elején ami volt, elszórtam a föld alatt talált kis barátokra 10/db, aminek ugye sok értelme volt. Néztem, hogy a jobbak elvileg adnak "buffokat", de azok baromi drágák.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz jonnyjoker01 #8265 üzenetére
Másodjára 10.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
F-ECT$
titán
válasz Ereshkigal #8266 üzenetére
Én a mágneses robottal megyek, az eléggé hasznos.
Dive ever, work never.
-
Logeeen
senior tag
#Xiaomi 13T#
-
Logeeen
senior tag
-
bAtt001
addikt
válasz maggi1886076 #8271 üzenetére
töröld is, nem az ilyen gyengéknek való mint te
-
busman
veterán
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
bAtt001
addikt
válasz maggi1886076 #8274 üzenetére
am kamu a videó mielőtt még elhinnéd... hozzá sem ér a telefonhoz srác
-
MurdR
veterán
válasz maggi1886076 #8271 üzenetére
Nekem sem bírta sokáig fent.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
dejvid8
őstag
Na kinyitottam a Gold Pack-ot az Injustice-ban, Solomon Grundy-t kaptam.
Jobban örültem volna egy Superman-nek, vagy egy Batman-nek.
Nem lehet valahogy az előző mentést betölteni?
Kb 3 napja elmentettem a játékot a cloud-ra, hogyan lehetne betölteni azt?Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
Leárazva Playen:
Strategy & Tactics: WW II
4.99-> 1.99 USD
Strategy & Tactics: USSR vs US2.99-> 0.99 USDPénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
drmotto
őstag
Az Adventures of Mosaika-hoz hasonló játékot tudnátok ajánlani?
-
Viktor77
titán
válasz eastone1 #8259 üzenetére
A következő értelmetlen, oda nem illő beszólásodnál kapsz még 1 napot.
Ha problémád van a moderációval, azt nem ebben a topicban kell kifejezni, van rá megfelelő.
Bár kétlem, hogy a warezon bármit meg tudnál magyarázni, viszont a frusztrációdat ne itt vezesd le, tedd inkább privátban, ha már mindenáron muszáj.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Ereshkigal
őstag
Lövöldözős játékot keresnék, ami nem csak szimpla gyilkolászás, hanem van benne némi "taktika/időzítés", mint pl. a Robocopban. Lehessen még benne fejlődni/fejleszteni, legyenek változatos pályák, és ne menjen át agyatlan farmba (a Robocop sajnos elég repetitív egy idő után, a pályák száma is elég kevés). Továbbá ne igényeljen online kapcsolatot. Van ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
válasz Ereshkigal #8290 üzenetére
Szerintem még PC-n sem igen találni ilyet, bár hátha valaki tud segíteni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Ereshkigal #8290 üzenetére
Hááát... Nincs nagyon... Multiplayer: Blitz Brigade. Utóbbiban azonban kevés a pályák száma. Bár egy jódarabig ezek az androidos játékok nem fognak sokat fejlődni... Próbálj ki pl. egy Medal of Honor Undergroundot psx emulátorral. Engem sokkal több napig kötött le, mint mondjuk egy hentelős játék...
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Ereshkigal
őstag
Köszi az infót!
Azért kérdeztem, mert nem nagyon szoktam fps/tps-t játszani, de szeretnék kicsit közeledni a műfajhoz, és valami ilyesmit tudnék elképzelni, ami lekötne. -
james001
veterán
Az vajon mitől lehet hogy a Pocket Mine-t letöltöttem,elindítom és az első tutorial pályát miután lejátszottam utána nem akar elindítani egy pályát se? Nyomom a Let's Dig! feliratot de nem indítja. Kiléptem majd újra visszaléptem és elindította. Viszont miután menni akartam a következőre megint eljátszotta ugyanezt Most nem akarok mindig kilpéni-visszalépni hogy lejátsszak egy pályát
https://psnprofiles.com/kazama001
-
james001
veterán
válasz Ereshkigal #8299 üzenetére
Oké,köszi.
Zoli1222: Hát ha nem megy akkor az lesz,úgyis van pár ilyen "végtelen" játékom már a telón Csak haver mondta próbáljam ki,amúgy nem rossz. Igaz az elég nagy hülyeség hogy nincs végtelen csákányom.
https://psnprofiles.com/kazama001
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Cambridge Audio MXN10 hálózati lejátszó eladó, személyesen vagy ingyenes szállítással
- GAMER PC - GTX 1050 Ti 4GB - Ryzen 2400G - 16GB DDR4 - 120GB SSD - 500GB HDD
- Pioneer DJ DDJ RB rekordbox licensz + decksaver
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- KERESEK: Synology DS224 v DS223
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest