Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
válasz Aryon87 #45145 üzenetére
Bár az U11 jó telefon, bárki bármit mondjon, de ha én lennék te, biztos
lecserélném a két telefont Note 8-ra
kimennék Japánba két hétre, és utána gyűjtenék a Note 8-raEgyébként lehet külön tollat venni Note8-hoz?
Csak mert úgy láttam, azért el tud használódni a tollhegy...[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #45151 üzenetére
inkább Japán Utána meg gyűjtenék
Note8-ra, ja nem,U11-re, vagy Mate10-re[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
vodrosjozsi
őstag
Lehet
Vagyis note4hez lehetett anno. Amugy csak hegyet kell venni hozzá az meg van dögivel a dobozban szal nem kell uj toll.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #45153 üzenetére
Ja jó, ez nyugtató hír.
Csak mert én biztos agyon használnámXperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
mark!
őstag
válasz vodrosjozsi #45142 üzenetére
szerintem én megvehetném, de nem látom értelmét, mert rohadtul nem használnám ki.
ma reggel 67%-on vittem el telefonomat, most este 56%-on raktam fel töltőre mert filmetnéztem.
mondjuk ha lenne, akkor lehet kihasználnám.. fene tudja egyelőre egy 5-ös kell a holnapi témazárómra[ Szerkesztve ]
>
-
törölt tag
válasz no more #45124 üzenetére
Fájt az igazság lehet... Pedig valóban csak egy középkategóriás kép amit ki tud hozni a telefon, mert szokás szerint valami Rembrandt vagy Van Gogh állítja be a szoftvert. Tetejébe a Camera2 api sem futtatható rajtuk.
Ezen kívül nem egy rossz telefon, fogalmazzunk úgy, hogy a telefonok Toyotája. Unalmas, maradi, semmi izgalmas de működik. Az innovációt meghagyják másoknak. Meg a profitot is... Na de majd jövőre, akkor jön az oled. A Samsung meg már a hajlítható kijelzővel jön jövőre. -
akooos
veterán
Itt németben 50 euróért adnak extra tollat. Akàr arany színben is
-
Quqesz
nagyúr
válasz #96302336 #45157 üzenetére
Naaaa, azért a Toyota olyan autót is letesz az asztalra, mint a GT86! Vagy régebben a Supra! A sony nem ilyen vagány......
Sztem itt egyelőre csak 1-2 ember van aki ki tudja aknázni a Note8 tudását(pl doki), a többieknek már az S8 is bőven elég(pl Leslien). Én is ezért nem gondolkozom rajta, mert tőlem a cerka oda rohadna be a helyére, annyit használnám.....
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Quqesz
nagyúr
kövi star wars előzetes...nem lesz rossz
ZM
Pedig nagyon jól megcsinálta a toyota, nincs azzal baj. Jó motor, remek futómű/kormány, amit tudnia kell azt hozza, sőt.....ok lehet nem egy porsche, de nem is annyiba kerül![ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
Most akkor vége a Windows 10 mobile nak is?
Vagy csak én nem értem mi van?
-
Arcképgyáros
-
Quqesz
nagyúr
válasz aprokaroka87 #45163 üzenetére
Igen....ennyi volt.
Soybex
Már elmúlt a varázs/erő....[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Soybex #45162 üzenetére
Végre! Valaki egyetért velem.. annyira szar fos lett az utolsó 2 rész. Ez a buzi kylo ren meg aaaarrrrrg. Hogy vonultathatnak fel ilyen szar karaktert főgonosznak??
Te jóságos .. és ne gyertek anakin-al mert az az elejétől kezdve szépen fel volt építve.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Quqesz
nagyúr
-
Arcképgyáros
válasz Quqesz #45168 üzenetére
Miféle ufó telefon ez a Grand Prime?
Ismerősömnek is van egy pár éves modellje, de ez is csak múlt héten derült ki számomra, eddig nem is hallottam róla...Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Soybex
őstag
válasz Dr. 444Hertz #45169 üzenetére
Alsókategóriás vacak
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Arcképgyáros
-
Soybex
őstag
válasz Dr. 444Hertz #45171 üzenetére
Persze hiszen samsung.. itt van egy arukeresős link azért
[link]Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Quqesz
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #45169 üzenetére
Az gyulladt ki egy csóka zsebében pár napja...raktam be róla videjót is.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
ez kínos samsung...de lehet nem mindenkit érint.
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
Star Wars jegy bezsákolva...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Helltak
őstag
válasz Soybex #45176 üzenetére
Inkább a C9.
Persze, ha szereted a stock droidot, akkor nem szóltam.
Nekem ment is eladásra, helyette egy Mi 6-ot vettem, ami elképesztően jól sikerült telefon..
Meg hardveresen is erősebb a C9.
S652 vs S625. Persze, biztos drágább is.Leslien:
Hajjaj, nekem is megkell vennem[ Szerkesztve ]
Oneplus 12
-
Arcképgyáros
-
Quqesz
nagyúr
2,5 évre előremutató az apple faceid-ja....persze, akkora bullshitet....
-
Aryon87
félisten
Nya, villanyszerelo vokt, kb 2 perces melo volt a konnektorral. 2 szalat igazitott meg, es voila, rendben van.. 8k az ara. Ezuttal mar az abkakit is megcsinaltuk, kissebb utogetes, feszegetes utan kinyilt. Persze vagy 20 centis szakaszon a fa keret tort is (ahova a szigeteloszalagot szoktak huzni a hideg ellen). Redonyt kivettuk belole, igy most mar feny is tobb van.
Most meg a gepemet pucolom ki, hogy abban is mi retek van jesszusmaris....Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
vacs
veterán
-
kengyel
nagyúr
-
kengyel
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
Ha hiszed, ha nem sokan. Én pl a bérlőimet azon értesítem mindenről. De az asszonnyal is szoktunk azon kommunikálni. Sőt sok bank azon küld megerősítő kódot...és még sorolhatnám. Ezeket még egy pl messenger nem tud kiváltani, v nem akarják kiváltani. De asszonyéknál a cégnél is sokszor használják(pedig a dhl nem kis cég)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest