Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Mér' nem mér?
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heimdallr75
őstag
értelek

de google eWalletnek adod meg
azért google megbízható
picit jobban mint bármelyik magyar bolt ahol vásárolsz vele (fizikai bolt)

rövid példa: szeged otp automata (mondom felveszek 20ast, kiad egy 10est, papíron persze 20 van, bemegyek még szerencse hogy ott az otp, mondja a nő, hogy már reggel óta így van mert az xy cég fordítva tette be a címleteket...
mondom én meg lexarom kérem a maradékot, ja hogy az nem úgy megy majd 1 héten belül visszautalják
....(#1489) FET-MEN :senki nem utál csak konstatáltuk hogy max 14-16 éves lehetsz aki még sosem dolgozott semmiért (pár hónapot) mit aztán egy hasonló gondolkodású valaki simán elvett tőle.

-
Heimdallr75
őstag
-
Heimdallr75
őstag
-
-
Heimdallr75
őstag
hát neki ez cuki, megfelel, és fehér....defy meg fekete (már ami van)
neki ez is jó... sose értem meg a nőket.
pedig esküszöm mikor kézbe veszem a minit, rendesen ugyérzem (defy után) hogy 10 évet visszamentem az időben. (na jó képletesen)

erről jut esezmbe még mindig keresek vlami háztöröttt akár letiltott sgs vagy hasonló 4 coll körüli androidot a webradio projectre.
-
aggleány
addikt
Nem járhat mindenki olyan gatyában, aminek térdig ér a feneke!

hackeeeee
Dehogyis érnéd be! Jó az az S II, bőven jobb, mint a sima S. Olyat tessék szerezni!
Minden méretbeli túlzás ellenére nagyon szemezek a Note-tal, úgyhogy lehet, hogy egyszer csak lesz egy gazdikereső S II a környéken. Bár sajnálnám, már úgy megszerettem. 
-
aggleány
addikt
Ja, bocs. Azt hittem, hogy poénból kérdezted.
Naivan arra gondoltam, hogy így PH! addikt rangban már tudod használni a keresőt. 
Segítek: főoldal, Tesztek, keresőbe beír Xperia Mini. Az első találat lesz az. Az alcím: "nem a méret számít". Most nem tudok linkelni, dolgozóban vagyok. 1 GHz proci, mindenféle grafikus izék, marha gyors, jópofa Home, zsebrevágható méret. Tudásához képest nagyon jó ár.
-
r4z
nagyúr
Az nem éppen, de maga a rendszer fut

FET-MEN: Szívesen tennék fel screenshotokat, de:
1. az én régi SDK-m még nem támogatja és lusta vagyok frissíteni
2. nem lehet írni vele az SD-re
A szoft amúgy látványos és baromi összetettnek tűnik (még sok minden nem működik), tetszik. Várom a stabilabb verziót működő radioval, addig megy vissza a gyári 2.2.
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
aggleány
addikt
Hihi, ezt jól félreértettem, bocsi.
Éppen iPhone 4-et ajánlottam valakinek. A kérés alapján azt tűnt a jó választásnak, de mivel nekem nem válaszolt, csak egy fiú ajánlónak, innentől kezdve nem fogom zaklatni. Bár éppen az SGS II-ről érdeklődött, nekem meg van olyanom, ráadásul szívesen szoktam segíteni, ha tudok, ha nem kell, akkor nem kell. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN SEAGATE BarraCuda 1TB,2.5 SSD,560/560
- Bang&Olufsen Beoplay EX füles
- karcos Lenovo M920q Mini PC - Core i5 8500T - 16Gb ram - 256GB NVMe - számla + gar
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
az a baj a témával hogy a beállításoknál meg egy-két helyen szaggat a téma 

Minden méretbeli túlzás ellenére nagyon szemezek a Note-tal, úgyhogy lehet, hogy egyszer csak lesz egy gazdikereső S II a környéken. Bár sajnálnám, már úgy megszerettem.

Éppen iPhone 4-et ajánlottam valakinek. A kérés alapján azt tűnt a jó választásnak, de mivel nekem nem válaszolt, csak egy fiú ajánlónak, innentől kezdve nem fogom zaklatni. Bár éppen az SGS II-ről érdeklődött, nekem meg van olyanom, ráadásul szívesen szoktam segíteni, ha tudok, ha nem kell, akkor nem kell.