Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Üdvözlöm a topic lakókat!
Jelenleg egy LG P970-es telót használok, már lassan 1,5 éve.
Folyamatosan felmerül bennem a teló csere igénye, csak mindig rádöbbenek, hogy amit vennék az drága az én zsebemnek. Közben nézelődtem, olvasgattam....eközben jutottam el a "kínai telók" -hoz mint lehetőséghez, és ezáltal ehhez a fórumhoz.Kérdések merültek fel bennem:
- Mennyire váltak be ezek a telók, a fórumozók alapján mennyire fordultak elő meghibásodások? Ez azért is érdekes ugye mert a gari....az gyakorlatilag nincs.
- Jellemző hibák előfordulnak?
- 1 sim-es verziók vannak? Nincs szűkségem a 2 simes megoldásra, meg valahogy idegenkedek tőle.Köszi a válaszokat előre is!
-
embe
nagyúr
Üdv!
Ez a tegnapi érdeklődő kérdésem még mindig aktuális! -
-
embe
nagyúr
válasz Candyman00 #22056 üzenetére
Próbáld meg az APn beállításokat magadnak bepötyögni, ha nincs ott szolgáltatódé.
Én a napokban tettem fel egy friss francia kiadású, de szolgáltatós romot az LG P970-es telómra. Kitakarítottam belőle a sallangokat, a szolgáltatói cuccokat, de nekem is hiányoztak az APN beállítások, így nem volt mobil net. Ez alapján kézzel beírtam, így már van.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Üdv a topic Lakóknak!
Kérdésem lenne, hogy hol tart most a kínai telók rom verzója? Nem mókolt CWM romokra gondolok, hanem arra hogy az MTK procik fejlődése (remélem csak egyelőre) megrekedt a 4.2-nél. Tudom ez is jó, meg számtalan jó CWM rom van, de.....
Van valami hír ezzel kapcsolatban? Vagy majd lesz valamikor? -
embe
nagyúr
válasz citkar #73627 üzenetére
& b0bcat Köszi!
Úgy általánosságban gondolkodok. Mert elvagyok az Xperia SP-vel, bár ha nem részletre vettem volna anno, akkor valszeg Kínából rendeltem volna.
De lehet nemsokára a kezembe nyomnak egy céges telót, és akkor nem lesz kedvem 2 készülékkel mászkálgatni.
Most piackutatást végzek, nézelődök.Tudtok mondani 1-2 példát, hogy pl. melyiken van már 4.4?
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz CoolBoy323 #73683 üzenetére
Ok. Elhiszem. De akkor is majd ha váltok olyan telót akarok, amin van 4.3 vagy 4.4. Nem egy pár generációval visszább verzió.
-
embe
nagyúr
válasz CoolBoy323 #73685 üzenetére
Mert nem akarok egy olyan telót, ami leragad egy régebbi rom verziónál. Lehet kijön a 4.4-től egy jobb verzió, ami olyan dolgot tartalmaz amit szeretnék kipróbálni, de el leszek előle zárva. Ha rajta a 4.4 akkor feltételezhető hogy kijön majd rá.
Nem e-penis. Csak szeretem kipróbálni a dolgokat.
-
embe
nagyúr
válasz RVR400 #73963 üzenetére
"Sajnos ebben is oda jutottunk, hogy féláron akarunk legalább 4-szer olyan jó kamerát, kétszer akkora kijelzőt, sokkal erősebb hardvert, meg legyen hozzá napi frissítés, meg stb."
- Így van. Hisz mi másért vennénk ilyen telót? Bevállalva a vásárlással és az esetleges gariztatással járó procedurát? Vagyis Egy adott szolgáltatást minőséget olcsóbban, vagy adott összegért többet kapjunk.
Szerintem.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Üdv!
Erről a telóról mi a véleményetek? Esetleg a márkáról tapasztalat?
Fullhd, 4 mag, 2GB ram, 32Gb rom, 2800-as akksi...csábító.
A T-Mobile 3G hálózatán, illetve más magyar 3G-s hálózatokon működne?
Köszi a választ előre is! -
embe
nagyúr
válasz aytukabozs #74724 üzenetére
Ok. Köszi a gyors választ!
Még egy kérdés. Mint írtam évek óta Google accountot használok. A névjegyeket le lehet onnan szinkronizálni? Vagy lehet esetleg a Google fiókot használni a telón?
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Üdv!
Kacsintgatok - többek között - egy Asus Zenfone teló felé. Ez ugye Intel procis. Kérdésem, hogy van valamilyen hátránya ennek a procinak a droidos vonalon? Anno a ZTE telókat sokan szidták az Intel proci miatt....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest