Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

embe nagyúr Üdv! 
 Kacsintgatok - többek között - egy Asus Zenfone teló felé. Ez ugye Intel procis. Kérdésem, hogy van valamilyen hátránya ennek a procinak a droidos vonalon? Anno a ZTE telókat sokan szidták az Intel proci miatt....
- 

embe nagyúr válasz  aytukabozs

üzenetére aytukabozs

üzenetéreOk. Köszi a gyors választ! Még egy kérdés. Mint írtam évek óta Google accountot használok. A névjegyeket le lehet onnan szinkronizálni? Vagy lehet esetleg a Google fiókot használni a telón? 
- 

embe nagyúr Üdv! 
 Erről a telóról mi a véleményetek? Esetleg a márkáról tapasztalat?
 Fullhd, 4 mag, 2GB ram, 32Gb rom, 2800-as akksi...csábító.
 A T-Mobile 3G hálózatán, illetve más magyar 3G-s hálózatokon működne?
 Köszi a választ előre is!
- 

embe nagyúr válasz  RVR400

üzenetére RVR400

üzenetére"Sajnos ebben is oda jutottunk, hogy féláron akarunk legalább 4-szer olyan jó kamerát, kétszer akkora kijelzőt, sokkal erősebb hardvert, meg legyen hozzá napi frissítés, meg stb." 
 - Így van. Hisz mi másért vennénk ilyen telót? Bevállalva a vásárlással és az esetleges gariztatással járó procedurát? Vagyis Egy adott szolgáltatást minőséget olcsóbban, vagy adott összegért többet kapjunk.
 Szerintem.
- 

embe nagyúr válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreMert nem akarok egy olyan telót, ami leragad egy régebbi rom verziónál. Lehet kijön a 4.4-től egy jobb verzió, ami olyan dolgot tartalmaz amit szeretnék kipróbálni, de el leszek előle zárva. Ha rajta a 4.4 akkor feltételezhető hogy kijön majd rá. Nem e-penis. Csak szeretem kipróbálni a dolgokat. 
- 

embe nagyúr válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreOk. Elhiszem. De akkor is majd ha váltok olyan telót akarok, amin van 4.3 vagy 4.4. Nem egy pár generációval visszább verzió.  
- 

embe nagyúr válasz  citkar

üzenetére citkar

üzenetére& b0bcat Köszi! 
 Úgy általánosságban gondolkodok. Mert elvagyok az Xperia SP-vel, bár ha nem részletre vettem volna anno, akkor valszeg Kínából rendeltem volna.
 De lehet nemsokára a kezembe nyomnak egy céges telót, és akkor nem lesz kedvem 2 készülékkel mászkálgatni.
 Most piackutatást végzek, nézelődök.Tudtok mondani 1-2 példát, hogy pl. melyiken van már 4.4? 
- 

embe nagyúr Üdv a topic Lakóknak! 
 Kérdésem lenne, hogy hol tart most a kínai telók rom verzója? Nem mókolt CWM romokra gondolok, hanem arra hogy az MTK procik fejlődése (remélem csak egyelőre) megrekedt a 4.2-nél. Tudom ez is jó, meg számtalan jó CWM rom van, de.....
 Van valami hír ezzel kapcsolatban? Vagy majd lesz valamikor?
- 

embe nagyúr válasz  Candyman00

üzenetére Candyman00

üzenetérePróbáld meg az APn beállításokat magadnak bepötyögni, ha nincs ott szolgáltatódé. 
 Én a napokban tettem fel egy friss francia kiadású, de szolgáltatós romot az LG P970-es telómra. Kitakarítottam belőle a sallangokat, a szolgáltatói cuccokat, de nekem is hiányoztak az APN beállítások, így nem volt mobil net. Ez alapján kézzel beírtam, így már van.
- 

embe nagyúr Üdv! 
 Ez a tegnapi érdeklődő kérdésem még mindig aktuális! 
- 

embe nagyúr Üdvözlöm a topic lakókat! 
 Jelenleg egy LG P970-es telót használok, már lassan 1,5 éve.
 Folyamatosan felmerül bennem a teló csere igénye, csak mindig rádöbbenek, hogy amit vennék az drága az én zsebemnek. Közben nézelődtem, olvasgattam....eközben jutottam el a "kínai telók" -hoz mint lehetőséghez, és ezáltal ehhez a fórumhoz.Kérdések merültek fel bennem: 
 - Mennyire váltak be ezek a telók, a fórumozók alapján mennyire fordultak elő meghibásodások? Ez azért is érdekes ugye mert a gari....az gyakorlatilag nincs.
 - Jellemző hibák előfordulnak?
 - 1 sim-es verziók vannak? Nincs szűkségem a 2 simes megoldásra, meg valahogy idegenkedek tőle.Köszi a válaszokat előre is!  
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest