Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landor
tag
Kicsit ellentmondásos az amit írsz. A WiFi ki- és bekapcsolását lehet állítani a programmal. Ha meg már be van kapcsolva a wifi, akkor a telefon automatikusan felcsatlakozik a már régebben használt (és természetesen elérhető) hálózatra. Ekkor a "3G" (mobil adatkapcsolat) kikapcsol.
-
Landor
tag
Hát én nem tudom, de szerintem olyan másfél éve használom úgy az androidos telefonjaimat, hogy ha hazamegyek akkor bekapcsol a wifi és feljelentkezik, ha elmegyek otthonról kikapcsol.
Ha megérkezek a munkahelyemre akkor bekapcsol a wifi, ha elmegyek a melóhelyről, akkor kikapcsol.
Továbbá éjfél és 7 között lenémul a telefon de csak ha otthon vagyok (nem pl máshol buliban).
Nincs ebben semmi ördöngösség, ezt bármelyik android tudja, csak szoftver kérdése..
-
Landor
tag
Ha nagyon a méretre megyünk (135mm*70mm alatt) és 4 mag, akkor nekem ezek jöttek ki;
Csináltam egy kis táblázatot.
Mit szólsz, szóltok? Még valami szóba jöhet ezen paraméterek alapján?
De ha nem MTK6589ben gondolkozok, akkor sincs nagyon más ahogy néztem..
-
Landor
tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
HSPA+ azaz 21 vagy gyorsabb elérhető
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest