- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
"Lett volna még a ZTE V5 is, de több helyen azt olvastam, hogy elég bugos a szoftvere és a kamera képei (,amiket találtam) elég zajosak"
Ajaj. Ez övön aluli ütés volt itt pár fórumtársnak.
Szerintem próbálj rá a Cubot s168-ra. Ha nem jön be, max. eladod. Nagyot nem fogsz veszteni rajta.
-
wwenigma
Jómunkásember
Érdekelnének milyen bugokról olvastál, a topikjaba szivesen segitunk.
ui: [link]
Van jobb de rosszabb is... ha jo kepeket akarsz csinalni akkor fenykepezogep kell hozza. Ugyancsak fenykepezogep kell hozza ha 1-2 négyzetméteres posztereket akarsz nyomtatni a készult képekből, ahhoz valóban nem megfelelő. 10*15-ös méretben előhívásra meg bőven elég.
-
paulkaresz
aktív tag
Szia!
Én biztosan nem foglak győzködni,de nekem volt ZTE és egyszerűen nem gondolom azt hogy akár csak pariban lenne a másik kettővel,szerintem körökkel jobb azoknál,az akkuidőt nem is említve.Inkább olvass bele a fórumába,van bugmentes rom,és a kamerája is a jobbak közé tartozik. Akár itthon akár külföldön lényegesen komolyabb közössége van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged