Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Yézi: Blekk Frájdéj
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
iMaverick
üzenetére
Ha már a nők a példa, akkor nem a méret a lényeg, hanem az, hogy jó nagy legyen!

Annyit olvastam a kezelhetőségről, hogy elgondolkodtam, hogy miért vagyok tepsipárti, miért nem zavar a nagy kijelző kezelése. Azért, mert alapértelmezett a fekvő nézet, és tök természetes, hogy két kézzel használom a telót. Ne érts félre, ezt nem kontrának szántam. Másnál nyilván lehetnek olyan felhasználói körülmények, amik miatt a kétkezes mód nem opció. A lényeg inkább az, hogy ebbe bele kellett gondolnom, vagyis a kétkezes használat is totál természetessé tud válni. Akinél nincs kizáró tényező, talán érdemes lenne elgondolkodnia az átszokáson. Egy előnye biztosan van. Még sohasem törtem össze telót (mármint véletlenül
), és nem is emlékszem, hogy mikor ejtettem el utóljára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Opel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jövedelem
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Új Xiaomi Redmi 13C (23106RNODA),6,74",90Hz,4/128GB,Dual SIM,5000mAh,Fekete és Kék színekben
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- IPHONE 12 MINI 64GB, FEKETE, 100%, ÚJ AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330: i5-8250U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), és nem is emlékszem, hogy mikor ejtettem el utóljára.