- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
iMaverick #132949 üzenetére
Ha már a nők a példa, akkor nem a méret a lényeg, hanem az, hogy jó nagy legyen!
Annyit olvastam a kezelhetőségről, hogy elgondolkodtam, hogy miért vagyok tepsipárti, miért nem zavar a nagy kijelző kezelése. Azért, mert alapértelmezett a fekvő nézet, és tök természetes, hogy két kézzel használom a telót. Ne érts félre, ezt nem kontrának szántam. Másnál nyilván lehetnek olyan felhasználói körülmények, amik miatt a kétkezes mód nem opció. A lényeg inkább az, hogy ebbe bele kellett gondolnom, vagyis a kétkezes használat is totál természetessé tud válni. Akinél nincs kizáró tényező, talán érdemes lenne elgondolkodnia az átszokáson. Egy előnye biztosan van. Még sohasem törtem össze telót (mármint véletlenül), és nem is emlékszem, hogy mikor ejtettem el utóljára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 1 / 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple MacBook
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest