Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIJoe
addikt
-
KTU
addikt
BeeX Conquest 9995Ft a tecsóba!
4.5" IPS, Dual Core CPU 1.3Ghz,512RAM,4GB, DUAL SIM ! -
törölt tag
"Az összesen 4 MHz-nyi plusz frekvenciát a Telenor és a Telekom minden bizonnyal a beszédcélú hálózat kapacitásának bővítésére fogja használni (a Telekom felsővezetése múlt héten konkrétan kijelentette, hogy nem érdekelt az UMTS900-as hálózat kiépítésében), elsősorban azért, hogy az LTE-alapú adatátvitelre és beszédcélra egyaránt használt 1800 MHz-es hálózatát tehermentesítse (re-farming)."
-
Graphics
Jómunkásember
De nem mobilba.a szerverpiacra készülnek
-
-
Dominó85
addikt
Rakjak minden betű után egy szmájlit?
Tudom, hogy a P780-ban MT6589 van. Én koca-android játékos vagyok és a számomra megfelelőket hagyom csak meg. Azokhoz pedig a Mali400MP2 már hangyafing a köbön. Értsd úgy az előző HSZ-emet, hogy "Hanyagolnám az MT6582-t, mert nekem már kevés". Amúgy a Hongmi 4-5 órát tud a 2000-es aksival és van olyan nap mikor 2x is töltöm, mert mobilnetezek, úton vagyok az adott nap vagy online gamezolok (Iron Knights -> Domdroid, most éppen lvl 81). -
Dominó85
addikt
1GB ram ... no nálam itt elhasalt. A 4000-es aksi az csábító, de a Lenovo is ugyanolyan paraszt, mint a többi gyártó. Sohasem fog hardveresen is klafa telefont csinálni óriási aksi mellé. Ebbe is tehettek volna 2GB ramot az 1 helyett és akkor nem lenne kérdés, melyik lenne a kövi telefonom.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
illjo
senior tag
Elhittem, de reménykedő típus vagyok, mert hátha csak a mostani állapotra értette
Na jó ez erőltetett..
Alinál van tapasztalata valakinek? meg akarom nyitni a despute-ot viszont nem akarom visszaküldeni telót. Nem akarom bebuki a 10k afát, plusz úgy még postaköltséget is, de teljes refund kellene szeritem, mert túl sok a hiba és eltér teljesen a leírástól -
RVR400
veterán
Vazz, 1 ember írta le kétszer, hogy csak SDFormatterrel, erre mindenki beugrik (legalábbis a fentebbi kolléga rendesen). Ha leírom kétszer, hogy szar a ZOPO, a THL, a Coolpad, a ZTE és a XIAOMI is, akkor azt itt mindneki szentírásnak tekinti?

A Pandawillről is rendel a mai napig mindenki, hiába írtuk le többen is, többször is. Sőt, hozzáteszem, 50-80 USD környékén max még én is merek rendelni tőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux haladóknak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Vicces képek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Apple iPhone 15 Pro 128GB , kék titán - 91% akku - hátlap repedt
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Alin már van

Mondjuk eleg poenos hogy ilyen semmi 10k darabbal inditottak ami 3mp alatt fogyott el....

akkor korszerűtlen a postán lévő telóm, rendelhetek másikat...
Tudom, hogy a P780-ban MT6589 van. Én koca-android játékos vagyok és a számomra megfelelőket hagyom csak meg. Azokhoz pedig a Mali400MP2 már hangyafing a köbön. Értsd úgy az előző HSZ-emet, hogy "Hanyagolnám az MT6582-t, mert nekem már kevés". Amúgy a Hongmi 4-5 órát tud a 2000-es aksival és van olyan nap mikor 2x is töltöm, mert mobilnetezek, úton vagyok az adott nap vagy online gamezolok (Iron Knights -> Domdroid, most éppen lvl 81).
hehe