Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztankoo
csendes tag
Üdv
van egy olyan gondom Thl w200
A story ugye 5" coll-os kocsiba nem tudom máshová rakni a kéziféknél van a könyök támasztó ami ugye fel nyitható mindig oda raktam be egyszer nem figyeltem valami volt az alján és a telefon teteje ki lógott én meg el indultam kocsival és vagy egy perc múlva vettem észre ugye addig már rá nyomtam a könyökömet néztem uhh nincs be törve kijelző nyomok rá egyet szín skála az egész most nem régibe vettem hozzá kijelzőt szépen ki is cserélte egyik ismerősöm igen de az új lcd vel is fekete a kép hang van és érzékel is rendesen csak képet nem ad a kijelző szerinte nem hibás ismerősöm szerint processzora nem ad valami jelet azért fekete
nem udom olvasgattam itt és többeknek segíttet ez a rom telepítés nem tudom ha van valami ötletetek nagyon jó kis telefon sajnálnám ki dobni
előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest