- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztankoo
csendes tag
Üdv
van egy olyan gondom Thl w200
A story ugye 5" coll-os kocsiba nem tudom máshová rakni a kéziféknél van a könyök támasztó ami ugye fel nyitható mindig oda raktam be egyszer nem figyeltem valami volt az alján és a telefon teteje ki lógott én meg el indultam kocsival és vagy egy perc múlva vettem észre ugye addig már rá nyomtam a könyökömet néztem uhh nincs be törve kijelző nyomok rá egyet szín skála az egész most nem régibe vettem hozzá kijelzőt szépen ki is cserélte egyik ismerősöm igen de az új lcd vel is fekete a kép hang van és érzékel is rendesen csak képet nem ad a kijelző szerinte nem hibás ismerősöm szerint processzora nem ad valami jelet azért fekete
nem udom olvasgattam itt és többeknek segíttet ez a rom telepítés nem tudom ha van valami ötletetek nagyon jó kis telefon sajnálnám ki dobni
előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Háztartási gépek
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest