- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
citkar #89030 üzenetére
Szia!
Valahol olvastam, az ajánlott távolságot egy adott kijelzőtől. Ha jól tudom úgy határozták meg, hogy az átló x~3.ajánlott távolság
Vagyis pl egy 24" monitort 72" távolságról ideális nézni. Ezt azt jelenti ~182cm. Mivel egy monitor, telefon, tv, stb digitális kijelző sem készült arra, hogy nagyítóval nézegessük(én is kíváncsi voltam rá) az ideális távolságból nem látható a pixel! Maximum a takarítás hiányát lehet látni. Persze vannak akik egészen közelről szeretik
Ja még valami a telómat be lehet állítani úgy, hogy csak DH legyen(persze nem fizikailag) de semmi különbség az akkuidőn kívül. A teleóknál ahogy írtad semmi jelentősége talán egy kicsit élesebbek a színek meg szívja rendesen az akkumulátort.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest