- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
Figyelj, a meséjük alapvetően hihető - hogy bevezető reklámkampány. Le is vezettem, hogy egy ilyenen sokkal kevesebbet buknak, mint egy átfogó reklámkapányon. (pl. egy jó google reklámkampány 10M forint alatt nem áll meg, míg ha bukik átlag 25-50 $ egy rendelésen akkor belefér neki akár az első mondjuk 100-150 rendelés, ami mindennél több reklám.
Amúgy szerintem nem is biztos, hogy szó szerint bukik ezeken az árakon, max nullszaldós. Én gyártó cégnél dolgozom. Amelyik terméket mi 290 EUR-ért adjuk (és szoktunk adni akár 10-15% kedvezményt is nagy volumenr) annak az ajánlott kiskereskedelmi ára 590 EUR. És mi egy elég nagy árréssel dolgozó cég vagyunk, a konkurenciánál a 600 EUR RRP gyakran cska 200 EUR-os árat fed...
Aztán persze lehet, hogy kamu, akkor bízunk a paypalban. De ha nem kamu, akkor nagyot kaszáltunk rajta. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- E-roller topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- C# programozás
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest