- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tarat
tag
Fél évig használtam az UMI X1S-t.
Nem rossz telefon, ugyanazok a gyengéi mint a többi kínai telefonnak: Kamera, GPS.Végén ennél a ROM-nál kötöttem ki: Needrom
A kamera ebben már "jó" volt (a videoja kifejezetten szép) illetve 20-30 mp alatt fixált a GPS (Néha elveszítette a jelet, de alapvetően tartotta).
Írtam rá egy alkalmazást, mely az AGPS-t befrissítette maximum óránként, ha olyan alkalmazás indult el, ami használni akarta a GPS-t.Végül eladtam, de akinek nem kell a GPS maximálisan, annak egy jó telefon lehet. Meglepett, hogy karcolódik GG ellenére a kijelzője, ezért a küldött fólia kényszerből felugrott rá.
Jah még annyi eszembe jutott, hogy telefon kihangosítón (bluetooth) hívás fogadásakor néha eldobta az egész hálózatot, majd újraépítette.
Ha én hívtam kihangosítón keresztül, akkor nem csinálta (és ezt az összes ROM-al produkálta)...Ki érti...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Óra topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest