- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzx0
aktív tag
Nemrég vettem egy ilyen androidos dul sim Kínai készüléket (Hero H7000 Android 2.2). Eddigi tapasztalatim nagyon jók. Őszességében megvagyok vele elégedve pont azt kaptam ennyi pénzért, amire számítottam. Előtte is Jávás Kinai dualos mobilom volt 2 évig nyüstöltem hiba nélkül Az egyetlen, ami kicsit zavar az a lassú proci CPU:Media Tek MTK6516 460MHz+280MHz. Viszont a 4.3 inch Capacitive multi-touch nagyon kényelmes jól reagál. Aksi 1 nap. Általános használattal + kicsi játék, wifi. Mobil net csak EDGE.Termék támogatás 0. Csak egy Orosz forumot találtam . Valoszinüleg soha nem lesz rajta Android 2.3. Jo lenne legalább beckup-ot csinálni, mert még a mostani rajtalevő rom-ot sem találtam sehol. Jó lenne tudni melyik recoveryt lehet rátenni amitől nem lesz tégla. Rotolni nagyon könnyen lehet super-one-click egyből megcsinálta. Romban levő gyári Apk 90%-át lecseréltem Magyarositotra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Battlefield 2042
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest