- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csampei
senior tag
válasz
cappa72 #47972 üzenetére
Pont ez a lényeg!És itt ugye 1gb RAM,tökéletes kamera,viszont csak IP67,de mint írtam az IP68-as szintet is tudja,ha az ember odafigyel egy két dologra.Nekem tökéletes munkateló,és tökéletes minden másra is.Ugyanis imádom a vizet,strandot,a munkám sok esetben poros,olajos,fémforgácsos történet,ha autóba ülünk a navi mindíg tökéletes,ajnározhatnám ezt éjfélig is.Én ha valakinek "strapafone" kell csak az EREDETI RUNBO X5-öt X5-plus-t vagy az X6-ot ajánlom!Nekem bizonyított,és az sem egy elhanyagolható szempont hogy TÉGLÁZHATATLAN,mint kiderült,mert még ha az USB driver,vagy a preloader elrepül a fülhalgató kimenetről rs232-vel éleszthető a történet,és nem kell hozzá nagy tudás,vagy spéci kütyü.Persze sok fórumon írták hogy beázott nekik...lehet!De ez sok mindentől függ!Kezdve az akksitartó helyes sorrendben ,és erővel történő meghúzása,felhelyezés előtt portalanítás,záró felületek tisztán tartása,stb,de persze mint készülékből ebből is lehet gyári hibás,ez egyértelmű.
Összegezve:én nagyon nem bántam meg hogy megvettük!
UI:az meg hogy 2 mag,és 1ghz???Engem nem zavar mert minden hasít rajta!Nekem bőven elég,sőt szerintem másnak is
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- Nem lesz Xiaomi 16
- PlayStation 5
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Bontatlan
- Apple Iphone 16 Pro Max 256 GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- PS Plus előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest