Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
válasz
Dyingsoul #47625 üzenetére
A "mappa" a telefonon van. Egy (a system-et tartalmazó) partíció van a /system csatolási pontra csatlakoztatva. Amikor telefonon nézed, pl. root explorerrer, TC-vel, ES File Managerrel, ro módban van. A root már ahhoz is kell, beleláss és megjelenítse a benne lévő file-okat, könyvtárakat. Ha bele akarsz írni valamit, újra fel kell csatolni írható módon (R/W), pl. Root explorerrel. Utána már megy bele az írás.
A root.zip azért megy fel cwm-mel (és a kínaapp eltávolító is), mert a cwm-es update script írhatóan csatolja fel a system-et tartalmazó partíciót. Ha bővebben is érdekel, a keresőket ajánlanám, akár a ph fórumokon (többek között Cappa72, Keeperv85 tollából post-ok,blogok, leírások), akár a nagy G-t (aki egyben a barátod).
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3275, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest