- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsanya
aktív tag
Sziasztok!
Nyár közepén jártam már itt és kerestem dual sim-s kínai telefont (az ára miatt), ami megbízható, min. 1GB RAM, rendelkezzen, 4 magos legyen, fényképező se legyen halott, max. 4,5-4,7" kijelzővel.
Rengeteget nézelődtem, de nem találtam olyat, amit nyugodt szívvel megvehetnék.
Minap, az egyikőtök linkelte a THL w8s telefonját, 2GB RAM, 32GB ROM, 13 megapixel főkamera, 1920*1080 felbontású kijelző, igaz 5" (ezzel együtt tudnék még élni), és persze dual sim.
Ezt a készüléket nem lehet kapni "hivatalosan" itthon, valahogy nem tudom, hogy honnan rendeljem és nem szeretném elbukni az árát sem (ha valami gixer lenne), az angolom meg nem jó annyira, hogy levelezgessek velük, ha probléma adódik :-(
Vagy esetleg valamelyikőtök, aki rendelt már kínait és esetleg pont ezt a telefont nézte ki következőnek, azzal összeállnék....Köszi
Sanya
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- LG UltraWide 25UM58-P LED Monitor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest