- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Szerintem a topik címe ez:
"Android DUAL SIM (két SIM) okostelefonok topikja" Azt hiszem a myaudio series 5 ezt maximálisan teljesíti. Nem pedig az hogy: "hogyan és milyen telefont rendeljünk Kínából", csak azért mert az utóbbi időben szinte csak erről volt szó. És ha nem tűnt fel egy Alcatel OT-993D-t is jeleztem, nem csak a myaudiot.De csak hogy értsd hogy vannak más szempontok is: én céges telefonként venném, így az áfát levonhatom és mindjárt 43K mindkét telefon, ha kintről rendelem akkor is itt körülire jönne ki a vége, csak még az elszámolhatósággal/költségleírással is akadnak gondok, ha meg vám elé kerül cégként akkor meg az még kínosabb mint magánszemélyként, mert sokkal bonyolultabb a papírozása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest