Hirdetés
- Pitterix: Gyógytorna
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
milestone
tag
Na, a Minideal megint remekelt: aug. 4-én rendeltem egy Newman K1-et, ma megérkezett (10 naptári nap, nem rossz). Amikor érdeklődtem náluk, hogy van-e teljesen fekete modelljuk ebből (tehát a hátlap is fekete, nem fényes, kopogós fehér, mint minden webshop-ban, azt mondták nincs. Ennek ellenére rendeléskor beírtam, hogy lehetőség szerint full black please, ill. említettem, hogy nem találok szilikon tokot hozzá. Mit küldtek? Szép, selymes, matt fekete hátlappal és egy fekete szilikontokot
Kedves tőlük, tényleg. Pedig rendeltem egyet (fóliákkal együtt) az E-bayről.Hirtelen elbizonytalanodtam, hogy kezdhetem is el a beállításokat, telepítéseket, vagy nyomjak inkább egy resetet (alapbeállítások) + cache törlés, netán egy wipe all data + wipe cache (ekkor nem veszítem el a minideal által beállított root-ot?). Megszólalt bennem a kisördög, kit tudja miket raktak rá a kici kínaiak...Több olyan appot találtam, mely nekem pénzbe kerülő tevékenységeket folytathat... Pl. MTK Android Suite Daemon, Common Data Service, stb. Mit gondoltok, paranoia?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gitáros topic
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- EAFC 26
- Pitterix: Gyógytorna
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár! 110.000ft!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Kedves tőlük, tényleg. Pedig rendeltem egyet (fóliákkal együtt) az E-bayről.