Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yézi: Blekk Frájdéj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
milestone
tag
Na, a Minideal megint remekelt: aug. 4-én rendeltem egy Newman K1-et, ma megérkezett (10 naptári nap, nem rossz). Amikor érdeklődtem náluk, hogy van-e teljesen fekete modelljuk ebből (tehát a hátlap is fekete, nem fényes, kopogós fehér, mint minden webshop-ban, azt mondták nincs. Ennek ellenére rendeléskor beírtam, hogy lehetőség szerint full black please, ill. említettem, hogy nem találok szilikon tokot hozzá. Mit küldtek? Szép, selymes, matt fekete hátlappal és egy fekete szilikontokot
Kedves tőlük, tényleg. Pedig rendeltem egyet (fóliákkal együtt) az E-bayről.Hirtelen elbizonytalanodtam, hogy kezdhetem is el a beállításokat, telepítéseket, vagy nyomjak inkább egy resetet (alapbeállítások) + cache törlés, netán egy wipe all data + wipe cache (ekkor nem veszítem el a minideal által beállított root-ot?). Megszólalt bennem a kisördög, kit tudja miket raktak rá a kici kínaiak...Több olyan appot találtam, mely nekem pénzbe kerülő tevékenységeket folytathat... Pl. MTK Android Suite Daemon, Common Data Service, stb. Mit gondoltok, paranoia?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kedves tőlük, tényleg. Pedig rendeltem egyet (fóliákkal együtt) az E-bayről.