- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
bajaki #42961 üzenetére
Köszi előre is! Én is próbáltam érdeklődni, eddig 2-en lehúzták, hogy rossz teló és egy pozitív beszámoló született róla, így kíváncsian várom a tiédet...
42962 RVR200: Igen, de még számold hozzá a tabletet, meg az ebook-ot a strandra, mert hotelekbe van wifi, de gépet nem adnak, és a gyerek is játszhat rajta 1x, 2x, illetve baromi unalmas úgy nyaralni, pihenni, hogy csak nézel ki a fejedből, a gyerekek meg elvannak a strandon egész nap. (egy könyvtárat meg nem vihetsz magaddal, főleg, ha megunod/kiolvasod az elcipelt könyvet egy fél nap alatt...) és igen, most NEM arra értettem, amikor városnézős, rohanva nyaraljunk nézzünk meg mindent, kalukkolós nyaralásra gondoltam... oda elég a gps is, ha előtte már letöltötted, kinyomtattad, kiírtad, hogy hova, miért érdemes elmenni megnézni...
Egy okostelefon pedig ezeket ma már tudja. legalábbis így hirdetik és elvileg nem kényelmetlen, bár nem mentes a kompromisszumoktól sem...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Hat Galaxy elindította, egy leállította a One UI 8 frissítést
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Filmvilág
- ASUS routerek
- A Motorola is Air mobillal készül
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi 13 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo X Fold3 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Honor 400 Pro 5G Lunar Gray Prémium kijelző, AI-fotózás 12/512 GB-2028. 05. 21-ig
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest