- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
Kari915 #41652 üzenetére
Akkor beigazolódik az én sejtésem is. Ez az egy két hiányzó szenzor milyen galibákat tud okozni az amúgy jó kis készülékekben. Köszi a választ
, bár nem tudom az alap általánosokban a fény és közelség érzékelőn kívül érted-e a gyorsulásmérőt, a gyro szenzort ill. az orientation szenzort - vagy ezek sincsenek benne? Mert pl ez utóbbi a mágneses híján még lehet segítség a tájékozódásban/navigálásban.
(#41656) Kari915: Lehet így van. De emiatt sajna nekem nem lesz opció így a csájnafón, pedig nagyon tetszenek a Lenovók. Majd esetleg ha lesz piaca itt eu-ban év végétől és akkor lesz itteni régióra kicsit változtatott készülékük.
anonym1s: Remélem pár nap/hét múlva nem azt fogjuk olvasni hogy eladó és mekkora kaki az a cucc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest