- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigyi78
tag
sziasztok, kiegészíteném a 40238-as hozzászólásomat.
az egyik, hogy ez valahogy sokkal egyszerűbben kapcsolható össze laptoppal, mint a htc one s. összedugom, leokézom és már látom is mind a két meghajtót. a htcvel az utolsó 4. akárhányas frissítéstől olyan bonyolult szar volt, hagy hagytam a francba.
a másik, hogy amikor wifit kapcsolok kb 3 másodperc múlva már aktív. ez a művelet a htcnél kb 10 másodpercig tarott.
a harmdik, hogy javítanám magam, erősebb a led mint az xperia rayben.futtattam egy gps testet, az eredmények itt vannak, miután telepítettem a faster gps-t, na onnantól kezdve 15 és 35 másodperc között talál műholdat. kb 10x megpróbáltam különböző alkalmazásokkal (maps, sebességmérő, gps test)
a kérdésem az, hogy szerintetek normális, hogy a tétlenség és a hálózat ennyit fogyaszt? többet mint egy 6"-os kijelző?
Új hozzászólás Aktív témák
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest