Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
válasz
SzaChe #26560 üzenetére
Nyílván speciális eset, de barátnőmét most küldtök vissza... teljes SIM contact hibás volt... egyébként nagyon kielégítő telefon.. egy Bale után rettenetesen élvezni fogod, feltéve ha nincs egy másik telód is, ami klasszisokkal jobb
remélem a 4 magossal szemezel!! 10$ különbség van, ha jól emléxem! (1 hónapja nézegettem) A 260k kijelző páromén teljesen kielégítő, pedig elég játékos szemem van... Ahhoz képest, hogy agyon bántják a qHD-t szerintem nagyon éles, és szép kijelző.. bár igaz, hogy "csak" 4,5"-on..
iMaverick: Nekem 26-án már Célországba elküldve volt... azóta sincsen haladás.. Szerintem mi speckó eset vagyunk, és hajóra pakolták.. talán..
tboy93: Szerintem előfordulhat, (Shanghai Express) hogy hajóra került a mi telónk...és átutazza fél aurópát, mire ideér..
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuponkunyeráló
- Nincs megállás akkuméretben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mini-ITX
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- nVidia GeForce RTX 2070 (TU106)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- 2db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest