- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecg21
aktív tag
válasz
cossie023 #2635 üzenetére
Már legalább 5féle task killert próbáltam ki eddig. És el kellett fogadnom hogy tehetetlen vagyok az ICS ram zabálásával szemben. Ráadásul a kínai gyári appok már régóta fent sincsenek. A gyári böngészőt és az sms küldő alkalmazást pedig lecseréltem egy takarékosabb apk-ra. És változatlan a ram fogyasztás. A legdurvább eddig 910mb használatban levő ram volt....
És lehet itt azzal jönni hogy a ram azért van hogy használatban legyen. Meg hogy az android alapjáraton teletölti a memóriát az alkalmazások gyorsabb működése/elindulása érdekében. Ezzel nem is lenne semmi bajom-de az ilyen mértékű ram használat azon kívül hogy rengeteg cpu időt és akkut zabál, még nevetségesen is hangzik. Ennyi erővel windows xp basic is futhatna a telón.......
Szerintem nem is tud alvó állapotba kerülni a cpu-ezért is lehet az hogy sz.rt se ér az akku teljesítménye jelenleg. Bár az mtk6575-ös cpu-k energiagazdálkodásáról szinte semmit se tudok-gondolom én hogy kihasználatlanság esetén visszaveszi a rendszer a cpu órajelét. Persze csak akkor ha nem megy 3millió folyamat a háttérben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy ruhás topik
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen alaplapot vegyek?
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest