- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fil
őstag
válasz
sasa311 #24810 üzenetére
Nem írta, hogy ez egy tudományos alaposságú vizsgálat. Egy egyszerű amatőr összehasonlítás néhány készülék között. Deklaráltak kizárólag egyetlen szempontra szorítkozva. Nem értem miért kell ezen ennyit rágódni. Szerintem csak köszönet illeti azért, hogy vette a fáradtságot és elvégezte ezt az összehasonlítást, valamint, hogy még közzé is tette. Nem mindegyikünknek van lehetősége több készüléket egyidejűleg ,közel azonos feltételek mellet összevetni.
Egyébként meg nekem G2S-em van és soha semmi problémám a térerővel (GSM, 2G, 3G) nem volt a Voda hálózatán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- VGA hiba
- Futás, futópályák
- Androidos tablet topic
- IP66 + IP68 + IP69 + IP69K védelemmel érkezik a Note 15 Pro
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest