- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Csygusz #23796 üzenetére
Na igen, volt Windows phone készülékem, nagyon szerettem. Rövid ideig használtam iPhone-t is, ami annyira nem nyerte el a tetszésemet szoftveresen, de azon kívül jó volt, csak nem szerettem az "úúú, ájfónod van?" megnyilvánulásokat. Összességében azonban egyik sem tudott számomra kielégítő lenni, de mindez nem az Android csodája. Egyszerűen Androidos volt a két SIM kártyát befogadni képes készülék. Ennyi. Egyébként már jó ideje WP8-as készülékem lenne, ha pl Nokia lecsapna erre a piaci résre...
Szóval nem a droid miatt vagyok itt és feltételezem, sokan nem kizárólag a droid miatt vettek két SIM kártyás készüléket.
Ha az Apple 3-4 éve kihoz dual SIM-es mobilt is, már rég iPhone használó lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung s22 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest