- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
cappa72 #23747 üzenetére
Nemrég linkeltem ezt:[link],elvileg ez is particionálásról szól,vagy nem?
Aki nem tud vietnámi nyelven,a chrome ajánlott.
Érdekes,mert ezen az oldalon a Zopo néven is árult telefonok szerepelnek Hkphone néven(mert ki tudja ki gyártja őket).Én a H5500-hoz(zp100) innen szedtem eddig a legjobb romokat(SGS3 rom),pl. a zp810 itt,HD4 néven szerepel.
mAtech:Tudod mi az érdekes,járt nálam az utóbbi időben jópár mindenféle droidos telefon az sgs3-tól,az LG 4x,HOX,kétkártyások,és hiába a bika hardver,ha szarul megírt szoft. van rajta.Ennek nagyon jó példája az LG 4x-je,tegra3 procival olyan akadós,darabos,az egész működése,kb.egy hétig volt meg mert kivágtam volna... Erre itt a kis ZP100,az egymagos MTK procijával és az sgs3 2012-10-22-es romjával használat közben teljesen rendben van,pedig a gyári zopo rom-mal elég gyengén muzsikált,minden téren egyedül a ram kevés benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Napelem
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Mobil flották
- Windows 10
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Update 08.29. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest