Hirdetés
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kamillo67
tag
Sziasztok!
Nekem Umi x1-m van, sok Rom megfordult már rajta (tégla is volt egy hétig, már akartam küldeni vissza). Egyszer havertól hallottam a JBart + repo -s magyarításról. Az ICS romoknál szinte tökéletes amit összehoztak a szerzők. Köszönet nekik!!!Gondoltam megosztom mire jutottam december elejétől az Umival, (Rom progik, játékok) mivel van némi androidos tapasztalatom. (Van és volt néhány tabletem meg telóm: Dropad a8, Ainol novo, Zenithink 280, Teclast A10T, Cube U30GT ,...)
Múlt héten ráraktam Iconbit nevű klón 4.1.2 romját (sajnos nem zip-es, de jobb mint a gyári), ezért nekiálltam lefordítani a ki és- a visszamásolós módszerrel. Jó is lett a dolog, kicsit kellet tökölni vele...
Tudtam hogy a JB-nél sok dolog másképp van szervezve, így nem lesz minden magyar benne.
Türelmesen vártam, hogy "sanya" végre megszülje a JB-hez az új repo-t és megossza itt és akkor én majd az X1-t CWM mentést.Gondoltam addig okosodom, így átolvastam 2,5 hónapnyi hozzászólást 3-4 nap alatt.
Nem volt könnyű, és ami lejött az nagyon szomorú számomra.
(Nem osztani akarom itt az észt, ezen már rég túl vagyok, vannak erre itt bőven!! )Azt tapasztaltam hogy ua. a helyzet mind más fórumokban , van pár személy aki viszi előre a dolgokat és és netán alkot is. Azonban vannak akik "überokosnak" tartják magukat és sz...ják a hozzászólásokat csak hogy a hangjukat hallassák, de érdemi hozzászólásokat nem nagyon olvastam tőlük.
Az eredmény meg az, hogy az olyanokat is felbosszantják a kötekedéseikkel akik tettek vmit a többiért, és már esetleg nem igazán akarnk többet tenni (voltam már én is így).Azt is tudom, hogy akit negatívan érinthet a hozzászólásom annak nem is jut el a tudatáig.....
Nem állt szándékomban regényt írni, de azt hittem hogy ez egy összetartóbb topic
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest