Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kamillo67

tag

Sziasztok!
    Nekem Umi x1-m van, sok Rom megfordult már rajta (tégla is volt egy hétig, már akartam küldeni vissza). Egyszer havertól hallottam a JBart + repo -s magyarításról. Az ICS romoknál szinte tökéletes amit összehoztak a szerzők. Köszönet nekik!!! :C :C

Gondoltam megosztom mire jutottam december elejétől az Umival, (Rom progik, játékok) mivel van némi androidos tapasztalatom. (Van és volt néhány tabletem meg telóm: Dropad a8, Ainol novo, Zenithink 280, Teclast A10T, Cube U30GT ,...)

Múlt héten ráraktam Iconbit nevű klón 4.1.2 romját (sajnos nem zip-es, de jobb mint a gyári), ezért nekiálltam lefordítani a ki és- a visszamásolós módszerrel. Jó is lett a dolog, kicsit kellet tökölni vele...
    Tudtam hogy a JB-nél sok dolog másképp van szervezve, így nem lesz minden magyar benne.
    Türelmesen vártam, hogy "sanya" végre megszülje a JB-hez az új repo-t és megossza itt és akkor én majd az X1-t CWM mentést.

Gondoltam addig okosodom, így átolvastam 2,5 hónapnyi hozzászólást 3-4 nap alatt.
    Nem volt könnyű, és ami lejött az nagyon szomorú számomra. :F
    (Nem osztani akarom itt az észt, ezen már rég túl vagyok, vannak erre itt bőven!! )

Azt tapasztaltam hogy ua. a helyzet mind más fórumokban , van pár személy aki viszi előre a dolgokat és és netán alkot is. Azonban vannak akik "überokosnak" tartják magukat és sz...ják a hozzászólásokat csak hogy a hangjukat hallassák, de érdemi hozzászólásokat nem nagyon olvastam tőlük.
    Az eredmény meg az, hogy az olyanokat is felbosszantják a kötekedéseikkel akik tettek vmit a többiért, és már esetleg nem igazán akarnk többet tenni (voltam már én is így). :(

Azt is tudom, hogy akit negatívan érinthet a hozzászólásom annak nem is jut el a tudatáig..... :W

Nem állt szándékomban regényt írni, de azt hittem hogy ez egy összetartóbb topic

Új hozzászólás Aktív témák