- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmikloska
aktív tag
Két ilyen érdekeset... aztán egyet írtál, mi a másik?
Mindenkinek: mostanában nagyon sok dolgom akad, így ritkán látogatom a fórumot, most is el vagyok maradva 500 hozzászólással. Ha valakinek van valami kívánsága, ami az első hsz.t érinti, akkor írjon.
Ötlet: egyébként erről jutott eszembe, hogy mivel én is elmaradozok, de jó lenne a főbb fejleményeket tudni, ha valaki érez kedvet hozzá, hogy bevállalja a köv. feladatot, akkor lenne egy ötletem:
Egy rendszeres látogató minden vasárnap este nagybetűs kövérített címszóval (pl. Heti lényeg) írna egy összefoglalást az elmúlt hét lényeges történéseiről (megjelent valami új, van megoldás egy ismert gondra, olcsóbb lett valami mindenkit érdeklő cucc, kuponakció van valahol stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest