- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
Nosztalgiából rákerestem a legrégebbi hsz-ra... 2012.11.24 LINK
Akkoriban eszembe sem jutott Kínából rendelni (Paypal? Az mi a lóf@sz?
)
Aztán egyszer csak az egyik munkatárs által szembe jött egy ilyen Haipai (Haipai i9377) telefon. Szürke import volt, ha jól sejdítem, akkor az egyik ismerőse "ingázott" Mo és Kína között, aztán a táskában elfért 1-2 telefon, meg tablet...Az ára sem volt vészes (valami 30.000Ft-ra emlékszem) és az akkori Samsung Galaxy W-mtől fényévekkel jobbnak tűnt. (Legalábbis papíron mindenképpen)
Írtam is róla egy Logout-os szösszenetet. A poén az volt, hogy olyan szinten Samsung Galaxy S3 klón volt, hogy a T-Mobile-ba az ügyintéző csaj nem vette észre a különbséget, csak amikor meséltem neki, hogy mi is ez... Jópofa volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest