Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
nyisziati
üzenetére
Akkor tulajdonképpen ezeket a dual sim telefonokat el lehet felejteni, mert ezek mind másod, harmadvonalbeli gyártók: blakview, agm, ulefon, nomu, oukitel, zgpax, evolveo, conquest stb.
Am ezekből sokkal volt is már dolgom, és tényleg igaz, amit írtok: nomu s30: szinte mindig volt valami, ami nem működött (rendesen), de általában nem hallották, amit mondok, az agm x1-el ugyanez, és mivel ezen linegaOS fut, a hardverek és érzékelők fele nem működik. De minden beállítást kb 2-3 hetente meg kell ismételni, addigra visszaállítja magát. a zgpax meg bekapcsolta magánalk a wifit, és reggelre teletöltögette kínai appokkal. ott valszeg én csesztem el, netről letöltött szoftverekkel routoltam. az oukitel mondjuk jó volt, amíg bele nem pottyan farzsebből a klotyóba. 2 napot szörcsögött, rezgett, villogott, addig haldoklott, míg kilehelte a lelkét.
az utolsó nem ilyen telefonom a galaxy note 3 volt, és mára el is felejtettem az érzést: szívesen és természetesen használom a funkcióit, mert magától értetődően működik minden. a kínai telók legalább leszoktattak a sok nyomkodásról, netezésről, mert egy idő után nem szívesen vettem készbe: mindig volt valami nyűg mindennel, amit szerettem volna csinálni velük. lám, minden rosszban van valami jó.

akkor marad egy ip67 es duos samsung és napi kétszeri töltögetés...

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mikrofon topic
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi