Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papooo
senior tag
válasz
Wolfskin
üzenetére
A BV, Oukitel, Ulefone, Doogeee a jobbféle kategória.
Az AGM és az Evolveo nekem túlárazottnak tűnik.A Nomu, Zgpax, Discovery, Homtom már inkább a problémásabb kategória.- Lehet hogy összességében jó, de van valami komolyabb (virus, hardveres vagy tervezési baki) apróság, ami megőrjíti az embert.
Pl: HT20 (szerintem) élőben ritka rusnya egy telő, ráadásul 10 (nem elírás 10!) csavart kell kicsavarni egy sd vagy sim kártya cseréhez. Igazi utálat volt első látásra, az első adandó alkalommal cseréltem.
Az elődje a BV5000 volt: ott a tervezési hiba az volt, hogy ha pofára esett, azt egyből a telefonból kiemelkedő kijelző tompította, mert elfelejtettek egy kis keretet csinálni neki. Pár tucat betonra esést és jópár úszást is átvészelt.
Másfél évet bírt, amíg össze nem jött, hogy a sarkával essen a betonra. Akkor is csak a gg ment szét, a kijelző és a touch hibátlanul üzemelt.
Most a bv8000 prót nyúzom. Az akksi jól bírja, a wifi meglepően erős, a gps fürge, és a úgy általában jól össze van rakva. Úszott, esett betonra, töltött már fél napot hóemberbe építve, de meg se kottyant neki.
A tartalék töltőpanel már a telefon dobozában várakozik, a "Sim kártyák módosítva" felirat látványához már hozzászoktam.
Ennyi kis kényelmetlenség belefér, abba meg már a bv5000-nél beletörődtem, hogy a portok jóval mélyebben vannak, így csak extra hosszú usb és jack dugó jó hozzá. Szoftveresen nem volt gondom velük, bár ahogy elnézem, a bv is adott ki pár hírhedten vacak romot -
Ájvé
veterán
válasz
Wolfskin
üzenetére
Nem, Huawei Xiaomi, Oneplus, Vivo, Meizu, ZTE/nubia, Oppo, Lenovo/Motorola a teljesség igénye nélkül minden elvonalbeli kínai gyártók és dual simet (is) gyártanak.
Ha ruggedre gondolsz akkor más a helyzet AGM német cég, ők tervezik és Kínába gyártatnak, Oukitel is vállalható még szerintem. A többi felsoroltat nem eröltetném személy szerint.
AGM esetén gyári szoftvert szerintem fent lehet hagyni ahogy Oukitel esetén is.
IP67-es készülékek azért vannak még, nem csak Samsung, Sony-k közt is sok akad, de más márkák közül is szokott kikerülni. -
asdf_
veterán
válasz
Wolfskin
üzenetére
Na de fegyvert tart valaki a fejedhez, hogy a legalso polcrol valassz? Zte, Huaweii, Honor, Motorola, Lenovo (jo, utso ketto kb. ugyanaz perpill), ezeknek is van ketkartyas keszulekuk. Jo minoseguek is, csak akkor meg az lesz a baj, hogy zsebbenyulos a tortenet. De minden egyszerre nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Napelem
- Tesla topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- iPhone topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő