- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gardener
senior tag
Régebben már feltettem, a régi telefonommal. Most Samsung Galaxy Note 8 esetén kérdezem ugyanezt:
Szeretném megoldani, hogy a 18h-tól reggel 7:30ig (ill. hétvégén se),az egyik sim kártya ne fogadjon se hívásokat, se sms, se viber,stb. Ha próbálna rajta hívni munka miatt, az kikapcsolt telefont jelezzen és nekem se küldjön értesítést, csak a fent írt aktív időszakban kapcsolja vissza az elérhetőséget. Magyarán egyik sim céges másik magán és ne hívogassanak, zavarjanak munkaidőn kívül.
köszi. Nem tudom ezt telefonnal vagy software-vel tudom megoldani, de nagyon meg szeretném tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest