- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
Jol raugrottatok erre a fizikai home-ra, pedig az csak a jo lenne ha reszben volt, aminel mar az elejen megjegyeztem, hogy ezeket sajnos valoszinuleg el kell engednem
Az alatta meg folotte levo lista az igazan meghatarozo. De tokre remlik amugy, mintha tegnap lattam volna valami huawei/honort, rendes home gombbal, majd browsercahe-bol visszakeresem.
Igazabol ez fizikai home gomb es elso ujjlenyomat-olvaso egyutt jar, ha van fizikai home, akkor mar az ujjlenyomatot is ott olvassak jellemzoen, de ez sajna csak a Samsung sajatja, ok viszont automatikusan kiesnek az oled kijelzo miatt.
Atparticionalas: volt valaki, akinek elhasalt a partition manageres cucc, mert nem mindegy melyikkel csinalja az ember, en anno lementettem, meg kulon a filenevbe is iirtam, hogy ez a jo, egyszer meg kene, mert egy honap mulva utazom, aztan megint le kell venni valamit, hogy lehessen mobil boarding pass-om. (gyari soft, igy a scriptes reparticionalas nem jatszik). Csak ugye mivel alattam doglott mar meg V5 magatol, ugy, hogy nem is tudtam eletre hozni, pedig alaposan nekifekudtem, fosok ettol az atparticionalastol, mint a tuztol, egy tegla epp eleg volt ebbol a telobol
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue független 100% Akku
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple ajándék tok
- Samsung alaplap javítás garanciával és számlával!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest