Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Crytek #132042 üzenetére
Kicsit zavaros, lehet a vesszők hiányában.
Akárhogy is próbálom értelmezni, biztosra annyit sikerült leszűrnöm, hogy akkut szeretnél cserélni a készülékben (ami mint kiderült, nem garanciális). Továbbá az sem tiszta, hogy elküldted-e a telefont, mert hát minek küldené el az ember a telefont, ha nem garanciális.
Olyan készüléket, ahol kis ügyességgel, otthon ne lehetne kicserélni az akkut, én még nem láttam (akkor se, ha a gyártó "nem cserélhető akku"-s készülékként hirdeti). Ezért nem értem miféle ügyintézésről lehet akkor szó.A lényeg: amennyiben nem találsz sehol (Ebay-en, Aliexpress-en, esetlegesen a webshop és a gyártó felkeresése után sem, vagy ha van itt, vagy máshol topikja, korábbi felhasználótól), valószínűleg olyan régi, vagy kis példányszámú, hogy csak nagy szerencsével találhatsz (gyakorlatban nem éri meg erőltetni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nyaralás topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- RAID
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest