- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
fateless #124605 üzenetére
Jaj, csak az a háromszöges minta ne lenne rajta, ritka csúf lett tőle szegény. De még ez a legeslegutolsó gond, attól még simán jó lehet. A szín az már más, nem nagyon szeretnék sukár csávó lenni, suhogós melegítőm sincs.
Rendes színben (fekete, szürke, esetleg fehér) nem létezik?
Illetve iránytű és giroszkóp van benne? Ha már cserélek, akkor a V5-nél ne legyen gyengébb a felszereltsége.Közben néztem, és elvileg van chromium silver színben is:
De itt azt írják a hozzászólásoknál, hogy nincs benne giroszkóp, amit pl. 360 fokos youtube videóval is ki lehet próbálni. Tényleg nincs a tiédben sem? Ennyi pénzért azért elég gáz lenne, hogy egy állítólagos csúcsmodellből kispórolnak egy 50 centes chipet...
Próbáld meg légyszíves ha tudod, engem is érdekelhet a készülék ha mégis van benne.
Hogy lehet tesztelni:
- Youtube alkalmazás, 360-as videóban a teló mozgatásával tudsz körülnézni.
- Sensor box for android, az első képernyőnél nem join new gomb, hanem nyomni kell egy vissza gombot. Jobb oldalt a színes kocka és alul a mágnes át van-e húzva?
- EZE VR alkalmazás, pont azt a két szenzort teszteli amire kíváncsi vagyok, ha mindent kipipál akkor ok.Szokás szerint a neten találni mindenfélét, találtam olyant is hogy van gyro, olyant is hogy nincs, sőt még olyant is hogy nem is 2 simes csak 1, úgyhogy jó lenne ha le tudnád tesztelni nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3196
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest