Új hozzászólás Aktív témák

• RVR400

veterán

Egy kis Alcatel Flash 2 szösszenet. A teló szép, bár a zöld karika a kameránál szerintem nem illik hozzá. Kidolgozása jó, nem vastag a készülék, a quicksand hátlap pedig különösen tetszik.
    Az eredeti szotfververzió, ami rajta volt, kb sehol sem elérhető a neten, viszont felraktam rá a 6.0-t, minden jól megy rajta.

Kijelzőideje kikapcsolásig 4 óra 20 perc (Antutu Battery Test 80%-os opció, majd AndroiTS GPS Test)A teló 1.7A-rel tölti az akksit, aminek a kapacitása valóban megvan 3000 mAh, viszont érdekesség, hoyg amikor a teló kiírja, hogy feltöltve, akkor még mindig fér bele kb. 100 mAh, úgy van meg a 3000.

A kamerája végülis nem rossz, bár a Redmi Note 3 Pro képei jobbnak tűnnek (sötétben nem próbáltam), viszont a színei élénkebbek és a vakuja erősebb, mint a RN3Pro-é.

Értesítő LED van a telóban, bár nagyon úgy néz ki, hogy csak fehér színt tud (különösebben nem próbáltam), az alsó gombok világítanak, amikből a középső alapvetően látható kör világítás nélkül is, a két szélső csak világítás közben látszik.

Összességében, ha valakinek nem kell B20, akkor vastagon megéri az árát, ahogy mondjuk az Infocus M560 is, kb azt a minőségi szintet képviseli a teló.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés