Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter76bp
aktív tag
Ok, de nem a recovery felpakolása a kérdés, hanem a ROM-é. CWM recoveryt simán felraktam mtkdroidtools-al és utána a CWM-el csináltam mentést, majd feltettem vele a magyar romot, mivel PM-ben a CWM-et javasoltad eredetileg. Sok lehetőség meg nincs a CWM-en belül egy rom feltételére, szóval nem tudom mi ketten mit rontunk el, hogy nem jó nálunk, nálad meg jó volt.
Közben haladok előre, működésre bírtam a CWM-et, de a régi mentés nem megy vissza. Ha visszarakom, akkor a ROM bootnál jön a szétfolyás. Mivel az eredeti CJ-ThL.120829.6577.COM.EN telepíthető verzióját nem találom leszedtem az általad említett v0.5.2-t és azt raktam fel. A g-szenzor hibátlanul megy vele. Visszaraktam a magyart ugyanúgy nem megy. Erre varrjon valaki gombot
SP Flash Toolhoz USB VCOM Drivert kellene telepíteni, de Win7-re az istennek nem tudom feltenni, mert a HTC drivere tette vissza magát. Most nagy nehezen kigyomláltam, de most meg hiába adom meg a vcom drivert win7 azt mondja nem található driver a megadott útvonalon. Nem értem mi van, nem szokott nekem ennyi bajom lenni az ilyen dolgokkal
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam topic
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest