- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
Pero
senior tag
válasz
#16820480 #1463 üzenetére
még szerencse, hogy múlthétvégén levágattam a hosszú hajam, különben most kitéptem volna, jól csináltam eddig is a beállítást csak 3x elírtam hol mailcímem hol mást. de a lényeg h müxik, bye-bye winmobile
nos h az alap megvan, esetleg hasznos olvasnivalót tudtok nekem linkelni, mert végig olvasni a hszeket sokáig tartana.
-
killipoly
aktív tag
válasz
#16820480 #1361 üzenetére
Tehat akkor ha jol ertelmezem a fring az egyetlen megoldas skype hivasok lebonyolitasara?meg regebben irtam hogy a "gyari" skype lite-ot amikor felraktam ezt az uzenetet kaptam "calling is not available from your region" vajon blokkoltak valamit mivel ugye hivatalosan mar nem elerheto vagy csak en rontok el valamit?
-
killipoly
aktív tag
válasz
#16820480 #1268 üzenetére
Szia!
Tehat akkor ez az ekiga egy hasonlo tudasu program mint a fring?
Mivel a fring nekem nem mukodik rendesen igy hogy tobbszor is probaltam,kozel teljes halozati lefedettseg mellett olyan szinten szaggat a hang,hogy hasznalhatatlan.
Telepites utan teszteltem egy 10 perces hivassal,setalas kozben az utcan,egy magyarorszagi vonalas telefonra es hibatlanul lehetettt hallani.
Erre mikor masnap probalom ugyanolyan jo lefedettseggel,mar hasznalhatatlan volt es ezutan tobbszori probalkozasnal is.En pedig minden esetben mobilnettel csatlakoztam,HSDPA,majdnem teljes jelerosseg,a vodanal van elofizetesem es ott 3,6mbit/s es atlagsebesseget igernek,ami nalam eddig 2 nek bizonyult de elegnek kene lennie.
Holnap azert meg tesztelem wifin keresztul is,bar itt nincs annyi public wifi,ha meg mar itthon vagyok nyilvan skypolok a PC-mrol..sbazsi:
Lehet nem mondtam ujat,de ezt a mobilnet kilovese kerdest en ugy oldom meg hogy kikapcs gomb hosszan lenyom,majd alul lesz egy olyan menupont hogy mobilnetwork es ott ki/be tudod kapcsolni a 2g/3g-t.
-
-
Rickazoid
addikt
válasz
#16820480 #1211 üzenetére
Most próbálkozom az Alarm Clock Xtreme ingyenes verziójával.. eddig úgy tűnik pontosan ébreszt. Igaz, nincs ismétlődő riasztás benne, csak a fizetősben, de annyi baj legyen.
Nap végére írok tapasztalatot, hogy jobban merül-e az akku, meg állítok még majd be egy-két riasztást, ami előtt nem használom a telefont úgy 2-3 órát, annyi biztosan elég az alarm bug-nak, hogy felbukkanjon, ha van. -
-
Reaper
őstag
-
Rickazoid
addikt
válasz
#16820480 #1070 üzenetére
Lassítja, az biztos, de én a 21-es korom ellenére nem nagyon szeretek nem helyesen vagy rövidítve írni. A kalaposra álltam át, csak tudnám mi a kódja, hogy beírhassam ide a kalapos jelző helyett.. mindegy. Mondjuk.. lehet egy program, ami megváltoztatja, hogy mondjuk az Alt+Space kombinációval lehessen az utólag beírt karakternél léptetni az ékezetes variációk közt, gyorsabbá tehetné. TyTN-ömnél megszoktam, hogy melyiknél 2, 4, 5 vagy 6, 3 talán nem is volt, szóval eléggé gyorsan tudtam írni úgy. Itt sincs gond, napról napra gyorsabban írok vele, csak néha mellényomok, ha felnyúlok a kijelzőre egy ékezet miatt
A vastagság meg.. a Motorola megcsinálta, nem olyan vastag, én nagyobbra számítottam, amikor kézbe vettem, hirtelen olyan picinek és vékonykának, törékenynek tűnt a nagy kapacitású akkus TyTN után. Kérdezték tőlem valamelyik nap, hogy mi az a "törés" ott alul (látnának egy Dream-et, azon tényleg van "törés"), mintha el lehetne tolni a kijelzőt. És eltoltam a kijelzőt.(#1069) animoo: így hirtelen 74-et számoltam, ebből 9 nem HTC, de ha a SE (X1 és) X10 ott van, akkor ennek is lehetne helye. Más is felvetette már, ha már egyszer xda developers, nem htc developers, akkor miért nem gyűjtenek oda minden jelentősebb xda-t.. talán nincs rá energiájuk, de szerintem a fórumozók életben tartanák, és legalább lenne egy fix hely, ahol biztos információt lehetne találni, nem kéne próbálgatni, hogy mi jó és mi nem jó erre, hisz azért mégis minden androidos telefon eltér valamennyire.
Mindenesetre Köszönöm a hozzászólásokat, azt hiszem várok még és nyitva tartom a szemem, hátha a magyar fordítása a rendszernek eljut arra a szintre, hogy felbukkanjon valamilyen hivatalos kód, amivel valaki megoldja (az LG GW620-nak van hivatalos magyar megoldása, tehát mégis csak lehetséges, jó kérdés, miért nincs egységesítve ez a része az Androidnak).
-
Rickazoid
addikt
válasz
#16820480 #1067 üzenetére
Sajnos nincs. A nyelvtől a vibrációs visszajelzésig sok mindent állítani lehet, de fizikai billentyűzetre még csak utalást se találtam magában a program beállításai közt. Ezek HTC-khez készültek, gondolom nem véletlen, hogy Hero-kat meg Nexus One-okat emlegetnek a fórumokon, nem Milestone-okat. A divat talán fontosabb, mint a kényelem és az ergonómia, vagy mások pont arra nem használják az Android rendszert, amire kitalálták, gondolom eleve ezért születik elenyésző számú androidos telefon QWERTY-vel. Vagy nem tudom, mi az oka, de ez igen erős OFF, így nem folytatom. És ez a telefon még az xda-developers fórumain se szerepel, illetve nincs kategóriája, úgy is kaotikus lenne, így átláthatatlan.
-
Rickazoid
addikt
válasz
#16820480 #1054 üzenetére
Folyton Entert nyomok, amikor új sort akarok írni, és erre egyből elküldi amit addig beírtam. Nagyon kellemetlen, próbálok rászokni a Shift+Enter kombinációra, de legtöbbször elrontom.
(#1051) Tonyo: ha az alap programmal küldöm, akkor igen, de ha magával a Handcent SMS-sel, akkor nem érkezik visszajelzés. Kipróbáltam, mindkét programmal megérkezett az sms másik telefonra, de csak az alapnál kaptam róla értesítést.
-
-
-
uselessgumi
csendes tag
-
chros
őstag
válasz
#16820480 #892 üzenetére
Hangosan felnevettem! Koszonom a szep delutant nektek!!!En pedig mar fel eve a Weather Modifier v0.01 beta-t keresem: ha talal valaki linket, ossza meg velunk, mert $150.000-t kifizetni csak azert, hogy olyan legyen az idojaras, amilyennek en akarom ....
Azert mindennek van hatara!!! -
Zirowe
nagyúr
válasz
#16820480 #854 üzenetére
Pedig a market tele van hívásrögzítő progikkal,csak gondoltam megkérdem melyik a legmegbízhatóbb
Igazából az a bajom, hogy csomó felesleges program (naptár, üzenetek,gmail,időjárás,stb) van betöltve a taskkiller szerint indítás után, és elég zavaró mindig lelőni őket..
Magyarítást 1.6hoz hol lehet szerezni?
Htc magicet használok Dwang 1.17.1 rommal. -
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest