- Ivqkzy-: 2. gépem
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ivqkzy-: Eddig
Aktív témák
-
Haart
addikt
Egyébként ha belegondoltok ez nem igaz. Nincs olyan hogy ingyen. Ami lebeszélhető az csak az alap havidíjban van benne, ergó azért is fizetni kell ugyanúgy. Csak anyni hogy azt ha nem is dumálod le akkor is ki kell fizetni. Nekem is van csomagom és beirtam a a percdíjat simán és kész. Nemkell itt bonyolítani. SMS-t valszeg tényleg nem lehet megoldani, főleg ha már azt kell szűrni hogy milyen hálózatba küldöd.
-
petipetya
nagyúr
Szép munka a magyarosítás.
Lehet hogy csak nekem bonyolult beállítani a programot, de nem megy. Vodafone 100 plus tarifával rendelkezem, és nem tudom, hol lehet megadni azt, hogy a 2700 Ft lebeszélhető a 33 Ft-os percdíjjal amely utána is annyi, ráadásul vodába 1000db sms ingyen van, a többi hálóba pedig 33 Ft. És persze vodába és nem vodába is szoktam küldeni.
Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest