- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaksamas
újonc
Van egy budapesti körzetszámos telefonszám, amit fel lehet hívni. Sajnos már nincs meg (el kellett volna mentenem), de azon én közvetlen tudtam az ügyfélszolgálattal beszélni (nekem az Origin fiókom törték fel még évekkel ezelőtt). Természetesen a szám mögött nem volt magyar iroda, átirányított egy indiai call centerbe.
Emlékszem, mikor még volt Origin, a fiók visszaállítás abból állt, hogy in-game statokat kellett megadnod ellenőrzés céljából. Olyen ellenőrző kérdések voltak, hogy pl. Battlefield 1-ben melyik class-al játszottál a legtöbbet. Természetesen nem sikerült így a visszaállítás, és hosszas guglizás után találtam meg egy random fórumon az EA telefonszámát.
Végül sikeresen visszakaptam a fiókom, bár az ügyfélszolgálatos indiai akcentusa miatt a telefonos megoldás sem volt egyszerű.
-
-
Azért a "Bejelentkezés nélkül lehetetlen kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal" dolgot cáfonám mert ugyanahhoz a menühöz 3 percen belül el lehet jutni belépés nélkül is.
-
denko
senior tag
válasz
MasterDeeJay #6 üzenetére
ahhoz kell hogy gépeden legyen valami stealer, az már necces ha bekerült.
-
-
-
Csorbi
addikt
Aztán legalább az MFA/2FA be volt-e kapcsolva...?
-
nekem azt az email cimemet tortek fel amire az EA app akarja kuldeni a megerosito emailt... egyszer kezdemenyeztem valami ilyesmit en is de nem jott semmi valasz
-
válasz
faölelgető #1 üzenetére
A hepiend vége egy mondatban)
-
faölelgető
csendes újonc
Sztori végét is leírhatnád
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest