Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
warezxts
senior tag
Keresem azt a programot ami galaxy S2-ben alapból benne van, de nemtudom mi a neve.
Úgy érhető el, ha nyomom a középső HOME gombot (ICS és JB), bejön az amit mostanában inditottam programok. és alul van egy "Feladatkezelő" extra gomb, amivel az aktiv taszkokat tudom kilőni. Másik romnál ami nem gyári nincas ilyen plusz gomb.
Marketrő szedtem már egy csomót de egyik sem az.Illetve olyan facebook klienst keresek mint a FBTouchHD volt, ami a webesre épül, egyszerű, akkor inditja el ha rányomok nem fut háttérben. Valamiért ez a progi megszünt. Sokat kipróbáltam, de olyan hülye sorrendbe rendezi a market a programokat hogy na!
Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3210, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest