Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
warezxts
senior tag
Keresem azt a programot ami galaxy S2-ben alapból benne van, de nemtudom mi a neve.
Úgy érhető el, ha nyomom a középső HOME gombot (ICS és JB), bejön az amit mostanában inditottam programok. és alul van egy "Feladatkezelő" extra gomb, amivel az aktiv taszkokat tudom kilőni. Másik romnál ami nem gyári nincas ilyen plusz gomb.
Marketrő szedtem már egy csomót de egyik sem az.Illetve olyan facebook klienst keresek mint a FBTouchHD volt, ami a webesre épül, egyszerű, akkor inditja el ha rányomok nem fut háttérben. Valamiért ez a progi megszünt. Sokat kipróbáltam, de olyan hülye sorrendbe rendezi a market a programokat hogy na!
Előre is köszi!
Aktív témák
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Apple Watch
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 16GB DDR4 1TB SSD RTX2060Super 8GB!
- HP ZBook 17 G6 i7-9850H / 64GB / 512GB SSD / Quadro RTX 3000 / Hun bill / Újszerű állapotú
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő