Aktív témák

• gatto_

senior tag

válasz bepken #47940 üzenetére

ha egy app-ban külön kiválaszthatod, hogy előadó, album vagy mappa szerint akarsz rendezni...és én kiválasztom, hogy "album" szerint rendezzen, akkor az 99,99999%-ban sikerrel zárul lehet album szerint rendezni, ha az album adatok jól vannak kitöltve...márpedig nálam jól!

Tisztázzuk... Persze remekül lehet album szerint rendezni, ha fent van mondjuk 10 album, 10 előadótól, és az idtag rendesen ki van töltve, akkor album nézetben mutatni fog 10 albumot, előadó nézetben 10 előadót. Ha felraksz egy új albumot egy olyan előadótól ami már benne van a 10-ben, akkor album nézetben lesz 11 album, előadó nézetben marad 10.
    Namármost... ha te felraksz egy válogatás albumot aminek az idtag-ja úgy van kitöltve, hogy 20 dal 20 előadótól, de ugyanaz a lemezcím, akkor mivel az előadók élveznek prioritást logikusan 20 előadótól lesz 20 azonos című albumod. Elméletileg ugye adhatnak ki azonos című lemezeket. Tetszik nem tetszik ez így van, és ezért nem a lejátszó hibája. Erre találták ki a mappanézetet, amit nem csak a PlayerPro tud, hanem szerintem még sok másik is. Ha megcsinálod az általam ajánlott programmal az átnevezést akkor nem fogja szétszedni 20 albumra.

(Bár vannak anomáliák, mert van egy dubstep albumom, ami szintén ilyen vegyes szar, átszerkesztettem pc-n, átszerkesztettem a PlayerPro saját címkeszerkesztőjében, és két számot így is külön albumba rak. Fogalmam sincs hogy miért.)

Aktív témák