Aktív témák
-
gatto_
senior tag
válasz
bepken #47940 üzenetére
ha egy app-ban külön kiválaszthatod, hogy előadó, album vagy mappa szerint akarsz rendezni...és én kiválasztom, hogy "album" szerint rendezzen, akkor az 99,99999%-ban sikerrel zárul lehet album szerint rendezni, ha az album adatok jól vannak kitöltve...márpedig nálam jól!
Tisztázzuk... Persze remekül lehet album szerint rendezni, ha fent van mondjuk 10 album, 10 előadótól, és az idtag rendesen ki van töltve, akkor album nézetben mutatni fog 10 albumot, előadó nézetben 10 előadót. Ha felraksz egy új albumot egy olyan előadótól ami már benne van a 10-ben, akkor album nézetben lesz 11 album, előadó nézetben marad 10.
Namármost... ha te felraksz egy válogatás albumot aminek az idtag-ja úgy van kitöltve, hogy 20 dal 20 előadótól, de ugyanaz a lemezcím, akkor mivel az előadók élveznek prioritást logikusan 20 előadótól lesz 20 azonos című albumod. Elméletileg ugye adhatnak ki azonos című lemezeket. Tetszik nem tetszik ez így van, és ezért nem a lejátszó hibája. Erre találták ki a mappanézetet, amit nem csak a PlayerPro tud, hanem szerintem még sok másik is. Ha megcsinálod az általam ajánlott programmal az átnevezést akkor nem fogja szétszedni 20 albumra.(Bár vannak anomáliák, mert van egy dubstep albumom, ami szintén ilyen vegyes szar, átszerkesztettem pc-n, átszerkesztettem a PlayerPro saját címkeszerkesztőjében, és két számot így is külön albumba rak. Fogalmam sincs hogy miért.)
Aktív témák
- PlayStation 5
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung LU28H750U 28 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek hibás tuf 4090
- Nintendo Switch 32GB. RED & BLUE,Kiváló állapotban,extra tartozékokkal.
- Dell OptiPlex 740 - Athlon64 3800+, 4GB RAM, 80GB HDD, Geforce 6150
- Nintendo Switch OLED 64GB. (+256GB.!) Pokémon Scarlet & Violet Edition Kiváló állapotban.
- Steam Deck 64+512GB.! Kiváló/Karcmentes állapotban eladó!