Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
gatto_ #47946 üzenetére
"Van ennek értelme? Hölgyek és urak, ennek semmi értelme." -Johnnie Cochran, ügyvéd
tényleg köszi a segítséget, közben az SD format megoldotta a problémát...nem túl elegáns, de a célnak megfelel.
ami az ID3tag-et illeti, továbbra sem értem, hogy ebben mi a logika. az én hibám annyi volt, hogy "Yes" gombot nyomtam...
de mindezzel nem lenne semmi gond amúgy, mert elvileg a program tudná a "rollback" funkciót is, ott van a menüben. csak akkor miért nem működik?a mappa nézetet azért nem szeretem, mert ugye ott meg a fájlnév dominál...ergó, ha nem "01-előadó-cím" formátumban van (vagy hasonlóban), akkor már más sorrendben játsza le a számokat. de most az utóbbi napokban valóban én is ezt a rendezést használtam, jobb híján...
na de meg még annyi kérdésem lenne, meg annyi mindenen tudnék felháborodni, értetlenkedni ezzel kapcsolatban....viszont mindez mostanra érdektelenné vált, hiszen a probléma a fentebb említett módszerrel megoldódott.
tényleg köszi a segítséget és a hasznos infókat! most már bátran jövök ide máskor is
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung LU28H750U 28 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek hibás tuf 4090
- Nintendo Switch 32GB. RED & BLUE,Kiváló állapotban,extra tartozékokkal.
- Dell OptiPlex 740 - Athlon64 3800+, 4GB RAM, 80GB HDD, Geforce 6150
- Nintendo Switch OLED 64GB. (+256GB.!) Pokémon Scarlet & Violet Edition Kiváló állapotban.
- Steam Deck 64+512GB.! Kiváló/Karcmentes állapotban eladó!