Keresés

Aktív témák

• bepken

veterán

válasz gatto_ #47946 üzenetére

"Van ennek értelme? Hölgyek és urak, ennek semmi értelme." -Johnnie Cochran, ügyvéd :D

tényleg köszi a segítséget, közben az SD format megoldotta a problémát...nem túl elegáns, de a célnak megfelel.

ami az ID3tag-et illeti, továbbra sem értem, hogy ebben mi a logika. az én hibám annyi volt, hogy "Yes" gombot nyomtam... :)
    de mindezzel nem lenne semmi gond amúgy, mert elvileg a program tudná a "rollback" funkciót is, ott van a menüben. csak akkor miért nem működik? :D

a mappa nézetet azért nem szeretem, mert ugye ott meg a fájlnév dominál...ergó, ha nem "01-előadó-cím" formátumban van (vagy hasonlóban), akkor már más sorrendben játsza le a számokat. de most az utóbbi napokban valóban én is ezt a rendezést használtam, jobb híján...

na de meg még annyi kérdésem lenne, meg annyi mindenen tudnék felháborodni, értetlenkedni ezzel kapcsolatban....viszont mindez mostanra érdektelenné vált, hiszen a probléma a fentebb említett módszerrel megoldódott.

tényleg köszi a segítséget és a hasznos infókat! most már bátran jövök ide máskor is :)

Aktív témák