Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Garry84: Sumák aprós?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
gatto_ #47936 üzenetére
ha egy app-ban külön kiválaszthatod, hogy előadó, album vagy mappa szerint akarsz rendezni...és én kiválasztom, hogy "album" szerint rendezzen, akkor az 99,99999%-ban sikerrel zárul
lehet album szerint rendezni, ha az album adatok jól vannak kitöltve...márpedig nálam jól!
egyébként immár lassan 1 éve, hogy megvettem az Uber Music nevű CSODÁLATOSAN SZÉP kezelőfelülettel rendelkező app-ot. szeretem, imádom, mindent tud, ami nekem fontos. és mindezt szépen, stílusosan! na most ez a JetAudio egy max. 20 perces próbálkozás lett volna, mert még aztán "jobb hangzást" is emlegettek vele kapcsolatban, én meg ugye kételkedő vagyok, de mondom még egyszer a PC-n ismert névből indultam ki...
így hirtelen én se tudnék mondani jobbat nála. tényleg sok-sok éve használom már
Aktív témák
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest