- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
gatto_
senior tag
válasz
Rotor82 #47086 üzenetére
Sőt. Én azt tapasztaltam, hogy airdroid böngészőn belüli másolgatása, még a sima wifin keresztüli ftp kapcsolattól is elmarad sebességben. Legalábbis nekem lassabb volt mint mondjuk a File Expert wifi megosztása. Ki is kukáztam, mert a File Expert mindkét módot ismeri.
Viszont ha már itt tartunk... Alapvetően az ES Filexplorert használom a mindennapokban, és abban is van ftp megosztás, és egy ideig működött is. Most azt csinálja, hogy elindítom, az ftp progi a gépen belép, és a LIST parancsig eljut, ahol a könyvtárakat kéne megjeleníteni, és ott megáll. Ennyi. Próbáltam már újrarakni, régebbit felrakni, adatait töröltem, de ugyanaz a hiba. A File Expert meg simán megy. Valaki tapasztalt már ilyesmit?
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Asus ROG Strix Oled gaming monitor
- SAMSUNG Gaming 360Hz OLED monitor 27", 2560x1440, LS27DG600SUXEN, 0.03ms, HDMI/DisplayPort/USB,Pivot
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEHÉR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest