- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
darvinya #45158 üzenetére
Érdekes, itt a market/play appnak lehetett valami fejlövése, én csak publikáltam egy apk-t, igaz másodszorra sikerült rendesen feltölteni, az elsőt nem akarta kirakni.
(#45159) Polllen: Akkor majd nézd meg azokat a pályákat, ahol két ütő van
Mivel ugye nem egér van, nem tudsz csak mozgatást figyelni, mert lefut az action_move akkor is ha csak ráböksz. Próbálkoztam több dologgal, de mind szétbarmolta az irányítást, vagy bugos lett. Valószínűleg szimplán én vagyok béna.
Az sem jó megoldás, ha drag & dropot teszek az ütőre mert akkor kitakarod az ujjaddal. Idő alapon lehetne mozgatni még, de nem sikerült a box2d-vel összehangolni, de majd még próbálkozom.
Online lista úgyis a következő verzióba van tervbe véve.
Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Filmvilág
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Mobilinternet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest