- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Tyer
őstag
válasz
GabeeeS #42699 üzenetére
1. Elöször is... a nevem Tyer, és i-vel kell mondani. A Tylert még jobban utálom...
2. Személyes tapasztalatom, hgoy ha valami segitséget kérek, akkor kb 5 perc, és 2-3 reakciot is kapok rá, néha vicceset, néha csipöset, néha leoltosat (amiken általában mosolygok egyet", de általában hasznosat.,
és inkább legyen pár "troll, telefonb.zi, beszologatos köcsög", akik már rengeteg problémámban segitettek, és nem hántorgatom fel nekik, ha valmire ök sem tudják a megfelelö választ. minthogy 1-2 besavanyodott sznob, akik fellengzösen oltják a népet.... vagy azt, amit mások szeretnek, vagy szeretnek csinálni.3.
Valakinek eszébe jutott már felmenni valamelyik OS oldalára, és kiirni, hogy az egy kupac fekália, és ö nem fogja használni?
Én inkább használom azt ami nekem tetszik. És leszarom azt, ami nekem nem, ill tiszteletben tartom annak a döntését,aki azt akarja.Szoval tudom javasolni az IPhone-t , ahol az Apple hazsnálja fel az adataidat, a WP7et, ahol a mikrosoft, vagya Symbian-t. ami (végülis ha belegondolok az valo neked....)
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Parfüm topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest