Aktív témák

• Tyer

őstag

válasz GabeeeS #42699 üzenetére

1. Elöször is... a nevem Tyer, és i-vel kell mondani. A Tylert még jobban utálom...

2. Személyes tapasztalatom, hgoy ha valami segitséget kérek, akkor kb 5 perc, és 2-3 reakciot is kapok rá, néha vicceset, néha csipöset, néha leoltosat (amiken általában mosolygok egyet", de általában hasznosat.,
    és inkább legyen pár "troll, telefonb.zi, beszologatos köcsög", akik már rengeteg problémámban segitettek, és nem hántorgatom fel nekik, ha valmire ök sem tudják a megfelelö választ. minthogy 1-2 besavanyodott sznob, akik fellengzösen oltják a népet.... vagy azt, amit mások szeretnek, vagy szeretnek csinálni.

3.
    Valakinek eszébe jutott már felmenni valamelyik OS oldalára, és kiirni, hogy az egy kupac fekália, és ö nem fogja használni?
    Én inkább használom azt ami nekem tetszik. És leszarom azt, ami nekem nem, ill tiszteletben tartom annak a döntését,aki azt akarja.

Szoval tudom javasolni az IPhone-t , ahol az Apple hazsnálja fel az adataidat, a WP7et, ahol a mikrosoft, vagya Symbian-t. ami (végülis ha belegondolok az valo neked....)

Aktív témák

Hirdetés