Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
Aktív témák
-
Tyer
őstag
válasz
GabeeeS #42699 üzenetére
1. Elöször is... a nevem Tyer, és i-vel kell mondani. A Tylert még jobban utálom...
2. Személyes tapasztalatom, hgoy ha valami segitséget kérek, akkor kb 5 perc, és 2-3 reakciot is kapok rá, néha vicceset, néha csipöset, néha leoltosat (amiken általában mosolygok egyet", de általában hasznosat.,
és inkább legyen pár "troll, telefonb.zi, beszologatos köcsög", akik már rengeteg problémámban segitettek, és nem hántorgatom fel nekik, ha valmire ök sem tudják a megfelelö választ. minthogy 1-2 besavanyodott sznob, akik fellengzösen oltják a népet.... vagy azt, amit mások szeretnek, vagy szeretnek csinálni.3.
Valakinek eszébe jutott már felmenni valamelyik OS oldalára, és kiirni, hogy az egy kupac fekália, és ö nem fogja használni?
Én inkább használom azt ami nekem tetszik. És leszarom azt, ami nekem nem, ill tiszteletben tartom annak a döntését,aki azt akarja.Szoval tudom javasolni az IPhone-t , ahol az Apple hazsnálja fel az adataidat, a WP7et, ahol a mikrosoft, vagya Symbian-t. ami (végülis ha belegondolok az valo neked....)
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Windows 11
- Házimozi haladó szinten
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- Asus Rog Ergo gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest