Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
Aktív témák
-
Tyer
őstag
válasz
GabeeeS
üzenetére
1. Elöször is... a nevem Tyer, és i-vel kell mondani. A Tylert még jobban utálom...
2. Személyes tapasztalatom, hgoy ha valami segitséget kérek, akkor kb 5 perc, és 2-3 reakciot is kapok rá, néha vicceset, néha csipöset, néha leoltosat (amiken általában mosolygok egyet", de általában hasznosat.,
és inkább legyen pár "troll, telefonb.zi, beszologatos köcsög", akik már rengeteg problémámban segitettek, és nem hántorgatom fel nekik, ha valmire ök sem tudják a megfelelö választ. minthogy 1-2 besavanyodott sznob, akik fellengzösen oltják a népet.... vagy azt, amit mások szeretnek, vagy szeretnek csinálni.3.
Valakinek eszébe jutott már felmenni valamelyik OS oldalára, és kiirni, hogy az egy kupac fekália, és ö nem fogja használni?
Én inkább használom azt ami nekem tetszik. És leszarom azt, ami nekem nem, ill tiszteletben tartom annak a döntését,aki azt akarja.Szoval tudom javasolni az IPhone-t , ahol az Apple hazsnálja fel az adataidat, a WP7et, ahol a mikrosoft, vagya Symbian-t. ami (végülis ha belegondolok az valo neked....)
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- ZIDOO médialejátszók
- Battlefield 6
- Manga lányok és csupa képernyő a Nubia friss kagylótelefonján
- További aktív témák...
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi