Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
Aktív témák
-
Quaresma
aktív tag
Huha szerintem ne menjen bele senki abba, hogy melyik rendszer szar melyik nem. Pont ez a jellemző minden topikra itt teljesen felesleges. Nem igazán minősítenék senkit , aki leszólja a rendszereket. De úgy gondolom mindegyik OS addig rossz ameddig vki nem kezd el vele foglalkozni komolyabban. Mindig is iOS-t használtam, megismertem és úgy gondolom nincs jobb nála. Most vettem egy androidos tabletet és rengeteg olyan előnye van az iOS-hez képest amivel könnyedén használható, de még egyáltalán nem mélyedben bele.
Nem lehet kijelenteni ,hogy melyik jobb melyik rosszabb rendszer. Vannak előnyök hátrányok, amik csak akkor változnak ,ha megtanuljuk kezelni a rendszert. Ha csak dobálózunk , hogy senki sem segít és az egész szar, az csak téged minősít. Ha pedig valaki visszaszól, hogy már pedig a másik rendszer a rossz..hát nem tudom, az meg leginkább őt minősíti maximum..
Aktív témák
- Arc Raiders
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- EAFC 26
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- új SteelSeries Arctis GameBuds fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi