- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Aktív témák
-
petymeg
addikt
válasz
petipetya #37153 üzenetére
igen, néztem ezt is, fel is raktam e miatt a golaunchert, aztán leszedtem az egészet. a gyári launcher szebb.
akkor nézelődök az xda-n...hunfatal
nekem olyan kellene, mint a sense-s.
tehát: a widget agenda nézetbe rakja ki az eseményeket, scrollozható akár egy hónapra előre is, megjelenítí a google naptárakat, facebook-ot, olvasható méretű és a widgetből egy bökéssel lehet havi vagy heti naptár nézetre váltani, amiben lehet bejegyzéseket eseményeket létrehozni.
ha lenne ilyen, akkor a pénzt se sajnálnám rá, de sajnos nem találtam.tegnap a fél délutánom agenda widgetek próbálgatásával telt, (el is vertem egy kis pénzt) de egyik sem az igazi.
még ez a business a legjobb, ha kicsit nagyobbak lennének a betűk, meg szinkronizálna a névnap-ünnepnapot is, tökéletes is lenne.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest